Още по темата: Пловдив може да остане без градски транспорт

...
Още по темата: Пловдив може да остане без градски транспорт
Коментари Харесай

Бизнесът за Пловдив: Превозвачите да изпълняват договора си

Още по тематиката: Пловдив може да остане без градски превоз

Сдружение " Бизнесът за Пловдив " упорства общината да предприеме нужните ограничения, с цел да може превозвачите да извършват публичния си контракт. Това е обществена услуга, за която се изплаща дотация, и тя би трябвало да е в услуга на жителите. За нас е недопустимо публичният транспорт да " изчезва " след 21 часа, каквато обява имаше в " Марица " по сигнал на жители. Особено през летния сезон, това са дейни часове за пловдивчани и гостите на Европейската столица на културата.

Хората имат право да се придвижват съгласно метода, който е най-удобен за тях. Никак не е незначителен и въпросът за екологията, освен това - това е приоритет на нашето съдружие. Ако градските автобуси са комфортни и удобни за пловдивчани, защо да вадят личните си коли?

" Бизнесът за Пловдив " от дълго време упорства да се вземат ограничения за отпушване на трафика. Най-простата мярка е да се направи метаморфоза на десните завои, където е допустимо. Нашите специалисти към този момент са създали обзор на трафика в града и има доста места, където това е използвано и безконфликтно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР