Още по темата: Официално: Кубрат Пулев поиска бой с Анди

...
Още по темата: Официално: Кубрат Пулев поиска бой с Анди
Коментари Харесай

Потвърдено: Кобрата ще се бие с Доминатора в Калифорния

Още по тематиката: Официално: Кубрат Пулев изиска пердах с Анди Руис Кубрат Пулев с значимо обръщение до Джошуа и Руис

Австралиецът Марк де Мори публично бе разгласен като идващ противник на Кубрат Пулев на професионалния кръг. Двамата ще се срещнат на стадиона във Фресно, Калифорния, на 9 ноември. Това ще бъде първи пердах за Кобрата след успеха с нокаут над румънеца Богдан Дину на 24 март тази година. След това Пулев имаше правосъдни неприятности и възбрана, поради тъжба на американската кореспондентка Дженифър Равало за полов тормоз.

Какво знаем за Де Мори? Той е 37-годишен, като сега не е представляван от някоя огромна мениджърска организация. Но единствено до преди четири години за неговите ползи се е грижил не какъв да е, а легендата в промоутърския бизнес Дон Кинг. Двамата са работили дружно съвсем десетилетие.

Австралиецът е женен за хърватка и живее в балканската страна. Той е занаятчия на нокаутите, като 33 от 37-те му победи на професионалния кръг са пристигнали по този метод. Той има единствено две загуби - едната при започване на кариерата му от Джон Уайбърн през 2004 година, а другата от Дейвид Хей през 2016 година

По време на дуела си с Хей, Доминатора, както е прочут Де Мори, е 10-и в ранглистата на тежка категория в професионалния бокс. Това е и най-големият връх в кариерата му. Но след провалянето от британеца излиза " в отмора " за година и половина и ранкингът му се срутва.

След завръщането си на кръга обаче записва седем победи с нокаут, като последната от тях е против Ласло Пензеш на 10 август по време на галавечер в хърватски морски курорт. Освен 37 победи и 2 загуби, в кариерата си той има и две равенства, едното от които е с Алекс Леапай.

Де Мори има сериозен здравословен проблем, който го съпътства през цялата му кариера. Той страда от астма, която е била животозастрашаваща по време на детските му години, а в този момент я управлява с редица лекарства. Боксьорът твърди, че спортът му оказва помощ да се бори с тази диагноза.

Неговите мачове не престават дълго, преди да нанесе тежък и повалящ противника удар. Но би трябвало изрично да се означи, че на процедура няма победа над огромен боксьор в кариерата си, а когато се изправя против най-голямото име на кръга - Дейвид Хей - е прострян на земята в нокаут.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР