Още по темата: Обраха касата на офис за бързи кредити

...
Още по темата: Обраха касата на офис за бързи кредити
Коментари Харесай

Вътрешен човек ударил кредитния офис в Карлово

Още по тематиката: Обраха касата на офис за бързи заеми в Карлово

Карловските криминалисти разкриха създатели на кражбата на огромна сума пари от кредитна институция в града. Както бе обявено, на 3 юни започва следствие по сигнал за взломното посягане от каса в офиса на финансово сдружение в подбалканския град.

В хода на следствието са събрани доказателства, че причинители са 35-годишна служителка във компанията и неин 34-годишен съизвършител. С полицейски заповеди двамата са арестувани за едно денонощие, привлечени са като обвинени за осъщественото закононарушение. С разпореждане на Районна прокуратура – Карлово мъжът е оставен в ареста до 72 часа и се чака в днешния ден да бъде импортирано искане в съда за непрекъснатото му задържане под стража. Жената е освободена против парична гаранция. Цялостното документиране на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.

Както „ Марица “ писа, офисът на компанията за бързи заеми бе разрушен в нощта против 4 юни, като от металната каса са откраднати няколко хиляди лв.. Алармата се е задействала към 1 часа в неделя против понеделник.

Крадците разрушили входната врата на тротоара, по-късно разрязали вратата на металната каса и са взели парите.

Според осведомени крадиците не са работили непринудено, имали са подготовка. Денят също е бил определен, тогава в касата на офиса е имало пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР