Още по темата: Неделев за финала, след него, Желко Петрович

...
Още по темата: Неделев за финала, след него, Желко Петрович
Коментари Харесай

Ето кои играчи ще спасяват главата на Желко Петрович в...

Още по тематиката: Неделев за финала, след него, Желко Петрович и... И Черно море отупа Ботев на Желко Петрович

Още един главен футболист отпадна от групата на Ботев (Пловдив) за гостуването на Миньор (Перник) в 1/16 финалния мач от шампионата на Купата на България. Двубоят е през днешния ден от 16 часа на Стадиона на мира в града край забоите. Наставникът на канарчетата Желко Петрович не съумя да събере цялостна група и заведе на режим в столицата 17 играчи.
В последния миг отвън разширения състав остана централният бранител Кристиан Димитров. Националът е с разтежение след загубата от Черно море и ще би трябвало да почива няколко дни. С тима не отпътува и контузеният капитан Лъчезар Балтанов, който ще бъде отвън терена най-малко седмица, който бе шит във Варна. За първи път от началото на сезона в групата попадна юношата на клуба Иван Василев.
Мачът е от особена значимост за треньора на Ботев Желко Петрович. При отпадане в Перник, постоянно усмихнатият експерт съвсем несъмнено си отпътува.

Ето и групата на " жълто-черните ":

Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Антонио Вутов, Иван Василев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР