Още по темата: Моделът Моника Валериева преживя кошмар в собствения

...
Още по темата: Моделът Моника Валериева преживя кошмар в собствения
Коментари Харесай

Вижте откраднатите бижута за 4000 бона на Моника Валериева

Още по тематиката: Моделът Моника Валериева претърпя призрачен сън в личния си дом Първа версия за изчезналите 400 бона на Моника Валериева Приеха по неотложност в болница плеймейтката Моника Валериева

Моника Валериева към момента е в болница и се възвръща след преживения потрес от обира на дома си в сряда. Появиа се обаче фотоси на част от откраднатите бижута за над 400 000 лв..

Предполага се, че тарашът е сбъднат следобяд в сряда, когато Моника е била отвън жилището и е приготвя курбан за годишнината от злополуката си, написа Lupa.bg. Според източници от полицията, обвинени са колежки, приятелки и доближени на хубавицата, защото е открито, че в жилището е проникнато с фалшифициран ключ, евентуално препис.

„ Кражбата е осъществена, или пък поръчана от непосредствен до Моника Валериева. Надяваме се да заловим причинителите, към този момент работим по няколко горещи следи “, рапортува столичен криминалист.

По данни на самата Моника, от жилището са отмъкнати пари и скъпи движимости за „ най-малко 400 000 лв. ”, измежду които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е посочила и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е показала произхода им. Според някои медии предходната година хубавицата е продала дял от компанията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР