Още по темата: Мегаскандал в БНТ, гонят Сидеров с жандармерия

...
Още по темата: Мегаскандал в БНТ, гонят Сидеров с жандармерия
Коментари Харесай

Волен Сидеров ще съди БНТ

Още по тематиката: Мегаскандал в Българска национална телевизия, гонят Сидеров с жандармерия ВИДЕО Ад в Българска национална телевизия! Кошлуков се намеси в абсурда с Волен Сидеров
Явно на вас ви е по-удобно да нападате още веднъж мен. Аз съм привикнал на това упражнение от 15 години, да го изпитвам – медиите да са против мен и то под диктовка. Вие, обаче, си помислете по какъв начин правите своята социална отговорност към хората. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на „ Атака “ Волен Сидеров във връзка снощния скандал в предаването „ Референдум “ на Българска национална телевизия, написа fakti.bg.

„ Има причина Чешмеджиева да се извини за това, че ми спря микрофона “, счита той.

На въпрос по какъв начин ще продължи връзките си с публичната телевизия, в случай, че има контракт за предизборно отразяване, той отговори: „ Ще заведа евентуално правосъдни каузи, тъй като това е контракт. Вероятно с юристите ще се съветвам какви тъкмо каузи ще заведа против Българска национална телевизия за нарушеното съглашение от страна на управлението “.

„ И към този момент оставям настрани патетичните изяви на господин Кошлуков, който към този момент доста желае да се хареса на соросоидите “, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР