Още по темата: Мъка в bTV! Ефирът опустя без любима

...
Още по темата: Мъка в bTV! Ефирът опустя без любима
Коментари Харесай

Крах в Шоуто на Слави: Краси Радков напуска Слави Трифонов

Още по тематиката: Мъка в bTV! Ефирът опустя без обичана водеща СНИМКА

Краси Радков поема по изцяло нов професионален път. Оказва се, че комикът е всестранно развита персона и има доста повече от един гений.
Краси Радков е подсигурил бъдещето си след финала на „ Шоуто на Слави “ на 31 юли.

След 14 години вярна работа при Дългия комикът е решил да поеме по нов път. От няколко месеца насам Краси се е преквалифицирал в артист и удря в земята сътрудника си Борис Солтарийски и цяла плеяда други родни звезди.

Оказва се, че Радков е извънредно издирван от кръчмарите в цялата страна. Хонорарът му е 2500 лв. – относително невисок на фона на някои чалга звезди, които не си отварят устата за по-малко от 7 хилядарки.

От друга страна Краси Радков предизвиквал интерес тъй като привличал по-улегнали клиенти в заведенията, в които гостува. В репертоара му влизат всички части на „ Ку–ку бенд “, ретро фолк, както и нови негови, които бълва от няколко месеца, написа „ Ретро “.

Не е ясно обаче дали ще продължи да извършва частите на „ Ку-ку бенд “, откакто се раздели със Слави. Шоуменът е изключително сензитивен на тематика авторски права и има огромна възможност да забрани на Краси да пее „ Ти си “, „ Затова “ и т.н.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР