Още по темата: Лекари спасиха момиченцето, паднало от 2-я етаж

...
Още по темата: Лекари спасиха момиченцето, паднало от 2-я етаж
Коментари Харесай

Социалните се самосезираха за детето, паднало от втория етаж

Още по тематиката: Лекари избавиха момиченцето, паднало от 2-я етаж Прокуратурата проверява родителите на падналото дете

Дирекция „ Социално подкрепяне ” в Пловдив се е самосезирала, откакто дете на година и половина падна от прозореца на дома си на бул. „ Хаджи Димитър ” в Пловдив и бе откарано в УМБАЛ „ Св. Георги ” с тежка черепно-мозъчна контузия.

Социални служащи са посетили в лечебното заведение момиченцето, което към този момент е без заплаха за живота, срещнали са се и с неговото семейство.

Детето е паднало от втория етаж и е открито от съседи. В това време родителите спяли пияни. Така ги заварил служител на реда, който ги потърсил да ги уведоми, че детето е закарано в болница. 63-годишният баща се оказал с 1,9 промила в кръвта, а майката на възраст към 40-те – с 1,2 промила. Според съседи двамата били несъответстващи.

Служителите на „ Социално подкрепяне ” получили уверения от лекарите, че детето е нормализирано все още и има усъвършенстване в положението. „ Разговаряно е със фамилията. То разказва обстановката като случай. Родителите оказват цялостно подпомагане на обществените служащи с нужната информация. Изявили са предпочитание и са подали заявление за психическа поддръжка. В момента тече оценка на сигнала и работата на Държавно стопанско предприятие Пловдив по случая продължава ”, съобщи шефката на „ Социално подкрепяне ” Надя Танева.

От страна на полицията се води досъдебно произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР