Още по темата: Крушарски: Локомотив е далеч пред ЦСКА и

...
Още по темата: Крушарски: Локомотив е далеч пред ЦСКА и
Коментари Харесай

Бруно: Иванов ще помогне за един-двама нови

Още по тематиката: Крушарски: Локомотив е надалеч пред ЦСКА и Левски

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разяснява назначението на Георги Иванов-Гонзо за спортно-технически шеф в клуба.

То бе официализирано след отпадането на отбора от Лига Европа в четвъртък вечерта. Гонзо изгледа загубата от Страсбург във Франция дружно със притежателя на отбора Христо Крушарски.

" За първи път чух за Георги Иванов преди време - януари-февруари, когато се пишеше и говореше, че може да ме сменят и той да поеме тима. Че някои хора към клуба са го предложили за треньор. По този метод чух за него ", прям бе босненският експерт.

" Имахме среща с него и със притежателя - тримата дружно, говорихме си отворено, мъжки. Аз постоянно се веселя, когато някой може да помогне. Но по метод, който ми харесва и който желая аз. Тогава няма проблем. Имахме сериозен диалог. Сега към този момент ще мога тотално да се съсредоточвам върху моята работа. А не да вземем за пример да мисля за контракта на Стивън Езе, който изтича и е значимо да го задържим. Иванов ще може да ми помогне да намерим още качествени попълнения. Не бихме се отказали от още един-двама нови играчи ", показа Акрапович.

За отпадането от Лига Европа и идните борби в шампионата наставникът на смърфовете добави:

" Вече гледаме единствено към шампионата. Каквото е било или е могло да бъде, е минало. Ако Езе беше вкарал с глава, щяхме да имаме психическо преимущество... За страдание не съумя и не можем да върнем времето обратно. Научихме добър урок с присъединяване си в Лига Европа. Горд съм от тима, който игра като еднакъв с еднакъв против противник от елита на Франция.

Сега би трябвало да се концентрираме върху дуела с Дунав, който е доста значим. Слаби тимове няма. Те няма да се победят сами. Имат качества, само че в случай че покажем нашата си игра и главите ни са чисти, ще се поздравим с трите точки. Много ме радва, че нямаме контузени след дуела със Страсбург.

Тук е мястото да прикани почитателите ни за поддръжка. Моля публиката да пристигна в понеделник, тъй като за нас е доста значимо да слушаме по какъв начин те ни поддържат от първата до 90-ата минута. Това дава спомагателен претекст на момчетата ", приключи Бруно Акрапович.

Двубоят сред Локо Пд и Дунав на " Лаута " е на следващия ден от 20:30 часа. Черно-белите ще могат да запишат за повторно две следващи победи през акцията. В последния кръг смърфовете разрушиха Арда с 5:2.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР