Още по темата Корабостроителницата в Русе ще се продава отново

...
Още по темата Корабостроителницата в Русе ще се продава отново
Коментари Харесай

Кантората на синдика Росен Милошев е била запалена

Още по тематиката
Корабостроителницата в Русе ще се продава още веднъж

Първата процедура е била спряна по искане на синдиците на КТБ
8 окт 2017
Подбор в името на Пеевски

Въпреки уверенията на синдиците на КТБ, дейностите им демонстрират селективност и преднамереност
11 ное 2016
Троянският кон на Пеевски

Адвокатът Момчил Мондешки има значими роля в осребряването на активите на КТБ
3 ное 2016 Вратата на адвокатската фирма на синдика и юрист Росен Милошев в центъра на София е била запалена преди две седмици. Неизвестен причинител е запалил гума до входа на офиса на Милошев, а огънят е обхванал и вратата на офиса му. Кантората се намира до кръстовището на улиците " Княз Бориз I " и " Денкоглу " в столицата.

Росен Милошев закупи популярност като обичания правист на синдиците на оповестената в неплатежоспособност Корпоративна комерсиална банка (КТБ), който те постановяваха за синдик на фирми-кредитополучатели на банката.

Според комерсиалния указател сега Милошев е синдик на 69 сдружения, огромна част от които са свързани с КТБ. Сред тях да вземем за пример, са двете малките екрани ТВ7 и Нюз7.

Палежът е станал на 27 февруари, само че полицията не е съобщавала за него в бюлетина си. В сряда от Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая и споделиха, че е формирано досъдебно произвеждане. " Капитал " научи, че пред проверяващите Росен Милошев е декларирал, че няма спорове и не знае за какво адвокатската фирма му е била запалена. " Капитал " потърси синдика на мобилния му телефон, само че той не отговори и не върна позвъняването.

В юридическите среди името на Росен Милошев се свързва с това на троянския юрист Момчил Мондешки, който беше от близкото обграждане на някогашната председателка на Софийския градски съд Владимира Янева и имаше мощно въздействие в комерсиалното поделение на съда, а по-късно и върху синдиците на КТБ. Един от тези синдици - Кристи Маринова, е счетоводителка на Мондешки.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР