Още по темата: Кириос се прави на Кобрата СНИМКА Мегазвездата

...
Още по темата: Кириос се прави на Кобрата СНИМКА Мегазвездата
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за целувката и границите, които не се...

Още по тематиката: Кириос се прави на Кобрата СНИМКА

Мегазвездата на българския професионален бокс Кубрат Пулев съобщи, че е осъзнал, че има граница, която не би трябвало да бъде прекрачвана. Думите му пристигнаха във връзка със абсурда към целувката по устата на журналистката Дженифър Равало и просветителния курс за половото принуждение, който българинът изкара в Съединени американски щати, като част от наказването си от Спортната комисия в Калифорния.

Пулев изясни, че е извлякъл поучения както от двучасовия курс, по този начин и от присъединяване си в разискване на тематиката за дамите в публицистиката в Университета в Лас Вегас. Той сподели, че Барет Морис, който водил курса, му е обяснил значимата информация.

" Научих, че има ясна граница, която не трябва в никакъв случай да се прекрачва. Направих неточност и се поучих от нея ", сподели Пулев, представен от " Лас Вегас сън ".

Въпреки че първоначално твърдеше пред българските медии, че не е направил нищо неприятно, боксьорът в този момент споделя, че още от първите мигове е бил наясно, че е сбъркал. " Знаех, че това е неточност. Знам го. Но го направих, тъй като бях благополучен и доста разчувствуван (от успеха против Богдан Дину). Но това не е опрощение за стореното от мен ", сподели той и уточни, че това, което за него е хубаво, може да се одобри по друг метод от отсрещната страна.

Морис е убеден, че Пулев в никакъв случай повече няма да попада в същото състояние. " Мисля, че той се поучи. Съдя за това по отношение на това къде беше той преди и след курса. "

Въпреки това Морис показва, че българският боксьор постоянно ще остане обвързван с тази история. " Ако напишете " Пулев " в " Google ", това ще се появи. Затова за него е доста значимо да продължи да бъде герой за правдивост и за цивилен права ".

На 22 юли Пулев още веднъж ще се яви пред комисията в Калифорния с вярата, че наказването му ще завърши.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР