Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Отварят

...
Още по темата: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител" Отварят
Коментари Харесай

Няма пари за ремонта на ул. Димчо Дебелянов

Още по тематиката: Кърпят бул. "Цар Борис III Обединител " Отварят бул. "Македония " Народът: Защо Кукленско е затворено, а никой не работи Павета хвърчат на ул. "Даме Груев "

Напукан асфалт, кръпки и нови дупки, от които се подава трошляк - по този начин наподобява ул. " Димчо Дебелянов " в градския център. Въпреки милионите, вложени в асфалт, Община Пловдив няма пари за кварталните улици. " Димчо Дебелянов " е единствено една от тях, на която за двата последни кметски мандата по този начин и не е пристигнал редът за ремонт.

Районните кметства разполагат с нищожни средства тази година за уличните поправки, макар че на последната сесия за " Централен " бяха отпуснати от градския бюджет 60 000 лв.. Парите обаче не стигат за всички дупки в региона. Освен това са предопределени за незабавни поправки през есента и зимата.

" За ул. " Димчо Дебелянов " сме изготвили план за реорганизация, в която е включена и замяна на тръбопровод и канализация. От ВиК увериха, че ще поемат разноските, а с наши средства ще създадем нова настилка. Но към този момент нямаме финансиране. Надявам се, че следващата година ще осъществим плана ", разяснява кметът на " Централен " Георги Стаменов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР