Още по темата: ИЗВЪНРЕДНО! ТИР гори на пътя за Рожен,

...
Още по темата: ИЗВЪНРЕДНО! ТИР гори на пътя за Рожен,
Коментари Харесай

Изгоря камиона подпалил се на Рожен, движението е...

Още по тематиката: ИЗВЪНРЕДНО! ТИР гори на пътя за Рожен, хвърчат пожарни

Напълно е изгорен камиона със плява, който се подпали на пътя за събора за Рожен. Изгорелият товарен автомобил към този момент е изтеглен от платното и следено се пропущат колите, придвижването е обновено, сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Николай Димов.

Камионът и товара му от плява се подпалват в придвижване. Шофьорът стопира на основния път от Чепеларе за Рожен, край разклона за село Проглед, и се пробва в началото самичък да гаси. Горящата плява обаче се разсипва и на пътя.

След подаване на сигнала до третата минута пристигнаха пожарникари и започнаха да гасят, оповестиха очевидци. Камионът е изгасен от две пожарни - една от Чепеларе и друга основана на събора на Рожен. След това е изместен от платното. Заради пожара се образуваха километрични опашки от чакащи коли отиващи за събора и тръгващи си от събора.

" Предизвикателството беше съществено. Около 11 часа и 10 минути през днешния ден получихме сигнал за разпален товарен автомобил, пренасящ плява в региона на кръстовището за село Проглед. Реакцията на всички беше мигновенна. С автомобил на пожарната и този от региона на събора беше загасен огъня, няма потърпевши жители. Не се позволи огъня да обхване дърветата и електропровод наоколо. Разчистихме трасето, с цел да освободим придвижването, с цел да освободим придвижването.

Няма потърпевши. Автомобилът е изгорен целия, водачът опитал да гаси самичък. По случая е формирано досъдебно произвеждане за определяне на аргументите за случая. ", сподели шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Николай Димов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР