Още по темата: Издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

...
Още по темата: Издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Славчо Атанасов обеща ревизия на управлението на Тотев ВИДЕО

Още по тематиката: Издигнаха Славчо Атанасов за кмет на Пловдив ВИДЕО

Кандидат-кметът на Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов стартира стремително акцията си, като даде обещание цялостна проверка на ръководството на настоящия градоначалник Иван Тотев. Официално кандидатурата му бе оповестена по обед. Славчо Атанасов акцентира, че под зоркия му взор ще попадне и Пловдив 2019. По думите му ръководството на Тотев към този момент е завършило, само че е значимо в този момент да бъде заменен моделът на ръководство. Освен това той насочи и няколко рецензии към градоначалника на Пловдив. Това са неналичието на разговор сред властта и жителите, неизпълнените планове и мнимите публични поръчки.

" Благодаря за номинацията, за мен е голяма отговорност, защото е нужна смяна на Пловдив. Скъса се връзката на властта с жителите, по тази причина би трябвало да върнем гражданските препоръки. Искаме бистрота на публичните поръчки и повече пълномощия на районните кметовете. Сегашното ръководство тотално игнорираше гилдиите и специалистите и се стигна до неточности в градоустройство, по тази причина ще върнем гилдиите. Обществените поръчки - високи стойности, некачествена работа. Ще пращаме всички поръчки в прокуратурата, с цел да е чисто и транспарантно. Иван Тотев наложи модел " откакто се трансфораха в олигарх, всеки може ", уточни Атанасов.

Той акцентира още, че след ръководството си като кмет е оставил 40 благ. лева в хазната и редица огромни планове, които единствено чакат да бъдат довършени. Години по-късно обаче общинската каса била на алено и не бил осъществен нито един план. Затова Атанасов пое уговорката, в случай че бъде определен за кмет, да построи " Модър-Царевец ", " Пещерско шосе ", пробивът под Водната палата. Освен това той добави, че ще работи и за опазване на бетонния мост и преразглеждане на данъчната политика. В предизборната стратегия на Славчо Атанасов е залегнало още построяването на 6 нови детски градини и ясли.

Номинацията на Славчо Атанасов за кмет бе оповестена от водача на НФСБ Валери Симеонов. Според Симеонов той е идеалният претендент, поради отличната си политическа и социална известност. „ Той е извънредно деятелен народен представител и една от най- неподправените персони в Пловдив. Направил е редица значими законови промени - безмълвния отвод в администрацията, футболното безчинство. Номинацията му е напълно естествена, освен поради уважението и известността му в Пловдив.Днес вършим първата крачка към локалните избори и демонстрираме, че Обединени патриоти е план, който се развива и и в добра кондиция ", изясни Валери Симеонов. Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов пък акцентира, че към този момент 26 години той и Атанасов са съидейници.

Това са съответните въпроси, с които се ангажира Славчо Атанасов:

Ето с какво се наемам:

1. Управление с намерено и човешко лице – приемен ден за мен и районните кметове всеки ден

2. Смяна на модела в община Пловдив

3. Пълна проверка на ръководството на Иван Тотев

4. Прозрачност при осъществяване на публичните поръчки

5. Драстично увеличение на зелената система на град Пловдив

6. Повече пълномощия за районните кметове, посредством заделяне на повече средства в бюджета, за районните кметства

7. Изграждане на „ Модър-Царевец “, който беше стартират от Славчо Атанасов, като имаше и заделени средства

8. Изграждане на пътна връзка сред регионите „ Тракия “ и „ Южен “

9. Запазване на Бетонния мост

10. Реализиране на значимия за Пловдив Воден план

11. Изграждане на пробив под Водната палата

12. Справедливи налози за всички пловдивчани.

13. Изграждане на 6 чисто нови детски градини и ясли, по една за всеки от регионите на Пловдив.

14. Пълна проверка на общинска фондация „ Пловдив ЕСК 2019 “.

15. Възстановяване на Гражданските препоръки.

16. Работа с всички професионални гилдии по значимите за града въпроси.

17. Съкращаване на администрацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР