Още по темата: Ивица Дачич с остър коментар срещу думи

...
Още по темата: Ивица Дачич с остър коментар срещу думи
Коментари Харесай

Захариева за скандала с Дачич: Борисов е напълно прав

Още по тематиката: Ивица Дачич с изострен коментар против думи на Бойко Борисов

" На Балканите за следващ път демонстрираме какъв брой доста страсти има в политиката. Иска ми се да има повече разсъдък. Това, което сподели министър председателят, е изцяло правилно - и политически, и юридически. Не виждам нищо, което да възпламени цялата тази страст в Ивица. Един външен министър не би трябвало да се губи в превода. Европейският съюз не признава страни ". Това съобщи външният министър Екатерина Захариева пред БиТиВи.

" Не мисля, че такива изявления са продуктивни. Ние сме " за " добросъседски връзки и не поносим такива страсти. Не е задоволително по този метод да се обръща външен министър към министър председател ", изясни тя.

" Гоце Делчев е общ, имаме обща история. Това, което желае България, е да кажем истината. Гоце Делчев е българин, доста значим и за тяхната история. Би трябвало тази персона да ни сплотява ", сподели Захариева.

" В ГЕРБ доста пъти министър председателят е показвал, че даже да има най-малки подозрения, че нещо неправилно се случва, хората си потеглят, тъй че това е в реда на нещата ", разяснява тя това, че Цветан Цветанов ще бъде намален в редови член на партията.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР