Още по темата: Иван Тотев: Няма да се кандидатирам за

...
Още по темата: Иван Тотев: Няма да се кандидатирам за
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Тотев щеше да загуби изборите

Още по тематиката: Иван Тотев: Няма да се кандидатирам за трети мандат Иван Тотев остава водач на ГЕРБ в Пловдив

" Не Иван Тотев се отхвърли да се кандидатира за трети мандат, а пловдивчани се отхвърлиха от него. Иначе присъединяване му в локалните избори наесен щеше да претърпи загуба. По-достойно е да се отдръпна ". Така Дани Каназирева, ръководител на общинските съветници от " Съюз за Пловдив ", разяснява изказването на кмета, че няма да се кандидатира за трети мандат.

" Тотев наложи неверен и циничен модел на ръководство в Пловдив и отдръпването му е самопризнание за това. Да коментираш, че си на върха, значи тотално да се самозабравиш. Но оставайки ръководител на ГЕРБ Пловдив значи, че Тотев ще продължи присъединяване си в политиката в града ни посредством свои претенденти за общински съветници, районни кметове и кмет на Пловдив, тъй че Тотев видимо може да се отхвърля, с цел да изпусне напрежението, само че той не се е въобще отказал да продължи да ръководи града ни посредством всички партийни лостове, които има.

Що се отнася за изказването му по мой адрес, в случай че някой организира трапезна политика, това е Иван Тотев. Той от дълго време се откъсна от демократическите полезности и направи трапезно болшинство по стопански ползи. Отказвам да падам на това равнище ", съобщи Дани Каназирева.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР