Още по темата: Хейтъри и призраци населиха Фейсбук Стълбите на

...
Още по темата: Хейтъри и призраци населиха Фейсбук Стълбите на
Коментари Харесай

Сложете това растение в портфейла и се гответе за чудо

Още по тематиката: Хейтъри и призраци населиха Facebook Стълбите на Джумая джамия - обичано място за ваучър 5 метода да отсвирим досадната майка

Благородният лавров лист се употребява необятно в готвенето. Но в допълнение, той е и мощен амулет, който притегля благосъстояние и шанс.

Лавровият лист от дълго време се употребява в вълшебен обреди и даже в този момент това растение ще помогне за увеличение на материалното благоденствие и ще обезпечи триумф в доста области на живота.

Трябва единствено да знаете по какъв начин да го употребявате за това.

Дафиновият лист е в положение да притегли финансово благоденствие и да подсигурява триумф
Дафиновите листа, в случай че са сложени в портфейл, могат да привлекат паричен поток и по този метод да допринесат за възстановяване на материалното благоденствие на фамилията.

Това растение, даже външно наподобяващо валута със своята плоска форма и зеленикав цвят. Той от дълго време се счита за мощен амулет на пари и не последната роля в това се играе от мощния му мирис, който е главният тип маяк за потока на паричната сила.

Портфейлът е олицетворение на материалното благоденствие: точно в него се съхраняват всички парични сметки, както и банкови карти.

Следователно този аксесоар по едно и също време носи както силата на своя притежател, по този начин и капитала, който се съхранява в него.

Дафинов лист, подложен в портфейл, задейства механизъм, който притегля парични потоци към него.

Необходимо е единствено да се съблюдава избран обред.

Въпреки че самият лавров лист се смята за мощен амулет за пари, това не значи, че единствено като го поставите в портфейла си, можете незабавно да забогатеете и да станете сполучливи.

Кога тъкмо би трябвало да го сложите в портфейла си
Необходимо е да се приготви авансово всичко належащо за ритуала. Лавровият лист би трябвало да е постоянен и равен, без повредени сектори, а портфейлът би трябвало да е с верния цвят: кафяв, черен или зеленикав. За предпочитане той би трябвало да е нов и направен от кожа или различен натурален материал.

Не би трябвало да се съхраняват в него остарели чекове и касови бележки, както и кредитни карти с задължения. Ако държите банкови карти в портфейла, тогава съхранявайте единствено тези, върху които има позитивен баланс.

Освен това в портфейла не би трябвало да има фотоси, силата на които може да прекъсне паричния поток или да го отклони встрани.

Също по този начин е доста значимо да спазвате реда за предпазване на банкнотите: по-малките би трябвало да са по-близо до притежателя, когато той отваря портфейла, а по-големите би трябвало да са зад тях.

Банкнотите би трябвало да са гладки, да не са набръчкани, без огънати ъгли или скъсани ръбове.

За ритуала ще ви би трябвало и алена салфетка, която усилва резултата на всяка потребна сила, както и етерично масло от портокал или мента.

Изпълнение на ритуала:
Вземете три лаврови листа, разтрийте ги леко в дланите, с цел да ги подхранвате с силата си.

Капнете няколко капки етерично масло върху тях.

Увийте лавровите листа в салфетка и ги поставете в отделението на портмоне, където се съхраняват парите.

По този метод е належащо да се кажат следните думи: " Пари до пари, разцвет до разцвет! ".

Ритуалът за привличане на пари би трябвало да се прави с възходящата луна, защото това в допълнение ще способства за растежа на материалното благоденствие.

Трябва обаче да вземете поради, че понякога талисмана в портфейла ще би трябвало да се актуализира. Ароматът на дафиновия лист, допълнен от миризмата на мента или портокал, изчезва с времето и това води до понижаване на паричните потоци.

Нов амулет би трябвало да се направи по същия метод като предходния и да се сложи в същото поделение на портфейла.

Откъде идат вярата?
Дълго време се смяташе, че с помощта на тръпчивия си мирис, дафиновият лист е в положение да разкрие на индивида тайните на подсъзнанието си и подари със способността да планува бъдещето.

Освен това предците са вярвали, че листата обезпечават поддръжка от по-висши сили и оказват помощ за привличане на шанс и благосъстояние.

В антична Гърция това растение олицетворявало волята за победа, храброст и неизменност. Затова на главите на спечелилите се носели точно лаврови венци.

Един елементарен обред, употребяващ най-обикновения дафинов лист, може да помогне за придобиване на материално благосъстояние и реализиране на триумф.

Въпреки забележимата лекост, той се смята за един от най-ефективните и в това време налични способи за увеличение на паричния поток.

Нещо повече, значимото е, че този обред е изцяло безопасен, защото дафиновият лист обезпечава поддръжка на висшите сили, притегля силата на благосъстоянието и като цяло оказва помощ за реализиране на триумф в доста области на живота, без да предизвиква никакви странични резултати, които може да са присъщи за други вълшебен техники и ритуали.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР