Още по темата: Григор Димитров за Ролан Гарос, Агаси и...

...
Още по темата: Григор Димитров за Ролан Гарос, Агаси и...
Коментари Харесай

Чилич с огромен комплимент за Григор, нареди го до Федерер

Още по тематиката: Григор Димитров за Ролан Гарос, Агаси и... Григор Димитров направи обезпокоително самопризнание

Григор Димитров и Роджър Федерер са най-стилните и елегантни тенисисти в тура. Така счита хърватският ас Марин Чилич, който даде занимателно изявление, в което акцентът падна върху тематики отвън корта, представен от Спортал.

30-годишният състезател застана пред микрофона на журналиста Рави Убха, който бе любопитен да научи кого би взел със себе си Марин Чилич на необитаем остров. Честта се падна на 34-годишния Иван Додиг, който е съотборник на Чилич в националния тим на Хърватия за “Купа Дейвис ” и непосредствен негов другар. Другият е Доминик Тийм, с който първенецът на US Open не е чак толкоз непосредствен. Чилич обаче има високо мнение за австрийския тенисист, който се радва на добра известност измежду сътрудниците си и е считан за една от най-приятните персони в тура.

Когато стана дума за най-добре облечените тенисисти обаче, Марин Чилич уточни носителя на рекордните 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер и първенецът от финалния Мастърс на АТР през 2017 година Григор Димитров.

Чилич също по този начин разкри проектите си да имат деца със своята брачна половинка, за която се ожени предходната година.

“Да, доста би желал да имам деца. Бих се радвал. Планирам това с жена ми, тъй че се надяваме, че ще се случи един ден ”, призна хърватският тенисист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР