Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите

...
Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите
Коментари Харесай

Габи Топалова е майстор на морфологичния разбор

Още по тематиката: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите дами в света Футболната брачна половинка Яна Чинкова стана тв водеща Бойко Борисов венча първата Мис Пловдив на 21. век с боса на Лукойл Коронясаните хубавици - къде са в този момент

Умна и красива. Така може да се опише Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова. Тази година тя се дипломира като лингвист в Пловдивския университет, където приключи с отличен триумф. Амбициите не стигат дотук и Габи се приготвя да запише магистратура по публицистика в София.

Габриела е едно от девойките, които разрушават клишето, че моделите са пробивни " златки ", които употребяват това, което им е дала природата, с цел да изкарат елементарно живота си. Наскоро тя взе участие на Олимпиада по морфология на актуалния български език в Пловдивския университет и реши тестванията с цялостно шест.

По време на стажа си девойка Топалова се трансформира в обичаната учителка на петокласниците от СУ " Софроний Врачански ".

Докато гази в науката, Габи не стопира и с изявите си на подуима. Тя стана Мис Вселена България 2018 и показа България на финала на най-престижния интернационален конкурс за хубост в света - " Мис Вселена 2018 " в Банкок, Тайланд. На последния конкурс " Мис България - Пловдив " Топалова бе в ролята на водеща събитието.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР