Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите

...
Още по темата: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите
Коментари Харесай

Бойко Борисов венча първата Мис Пловдив на 21. век с боса...

Още по тематиката: Гордост: Пловдивчанки в Топ 3 на най-красивите дами в света

Историята на първата Мис Пловдив на 21. век Люба Стефанова е като в приказката за Пепеляшка. Като момиче живеела непретенциозно, дори оскъдно, само че в този момент е брачна половинка на един от най-богатите българи - Валентин Златев. Светските хроникьори описват, че милиардерът е първият и единствен мъж за Люба. Именно с досегашния началник на " Лукойл България " била първата същинска целувка.

Люба Стефанова печели първия конкурс за хубост под тепетата в новия милениум, извършен през 2001 година Тогава тя е едвам на 15. По това време организацията за модели на Маринела Арабаджиева едвам прохожда, а Люба е едно от първите <210> лица. Обективите я харесват, момичето бързо става звезда и на стилния подиум. Именно на едно от ревютата се среща с 20 години по-възрастния Златев.

Двамата се женят през 2007 година в резиденция " Бояна ". Церемонията по подписване на гражданския брак води персонално Бойко Борисов, който по това време е кмет на София. Роклята на булката е от Париж и коства над 200 000 лв.. Уникални са и брачните халки. ​

По-късна Люба сама се дефинира като актуалната Пепеляшка. Разказва, че до срещата си със Златев любовта не я била спохождала нито един път. На всичкото от горната страна принцът за нея в действителност пристигнал на бял кон.

Люба и Валентин Златев имат две деца, а миската се оправя сполучливо с ролята на красивата жена, която би трябвало да сътвори фамилен уют за богатия си брачен партньор и наследниците му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР