Още по темата: Георги Илиев за Гонзо, Акрапович, Камбуров и...

...
Още по темата: Георги Илиев за Гонзо, Акрапович, Камбуров и...
Коментари Харесай

Гонзо: Поканата към Митко Илиев за национала е задължителна

Още по тематиката: Георги Илиев за Гонзо, Акрапович, Камбуров и...

Поканата за Митко Илиев от националния тим е наложителна, разгласи новият състезателен шеф на Локо Георги Иванов. " Убеден съм, че ще я получи. Той е от играчите в шампионата, който демонстрира качества, които мъчно можеш да забележи в другите футболисти. Имаме цялостно право да претендираме селекционера Красимир Балъков да извика Митко Илиев. А и освен него – същото се отнася и за Карагарен, който прави доста положителни неща ", добави Гонзо.
„ Винаги има страсти, когато срещам Левски. Моето настояще, а и бъдеще е обвързвано с Локомотив. Искам да биеме, само че поисквам и триумф на Левски в бъдеще. Убеден съм, че този клуб ще се развие, тъй като в него работят съществени хора – Петър Хубчев и екипът му, Павел Колев, който познавам от 20 години. Те ще доведат Левски до равнище, на което всички да го харесват и да се преценяват с него. Левски е любимец против всеки. Но Локомотив, въз основата на игрите, които демонстрира напоследък, съм уверен, че може да се опълчи. И за нас като управление е значимо тимът да играе добре, а в случай че може да победи или да направи еднакъв. Ако играеш добре и изградиш жанр и си пореден, рано или късно резултатите ще дойдат. Ще играем футбол, пък да победи по-добрият.

" Дали би трябвало да се тормози Локомотив от нещо? Левски сега е изправен до стената поради неубедителните игри, които има. Но това е рисков съперник. Левски, ЦСКА и Лудогорец, когато са изгубили позиции, са двойно окуражени. Сините са рискови. Ще подходим отговорно, с цел да създадем добър мач. В момента Левски има непоклатимост. Собственикът обезпечава парите. Много е значимо да откри точните хора да ръководят клуба. Не считам, че Божков дефинира състава или пък се меси кой да се взима и кой не. Неговата роля е да обезпечава пари и го прави. Ако е намерил верните хора за треньор и шефове, Левски ще има триумфи ".

На въпрос на Канал 3 какво би споделил за наставника на ЦСКА Люпко Петрович, Георги Иванов отговори: " Само като си помислим какво е спечелил – има КЕШ. Още с идването си в Левски през 1999 година промени целия нрав в клуба. Преди него не можехме да отстраняваме противник, а по-късно бихме поредно АПОЕЛ, Хайдук и направихме еднакъв с Ювентус. В негово лице ЦСКА има вълк. И тъкмо по тази причина ЦСКА ще бъде много сериозна конкуренция на Лудогорец, тъкмо поради треньора. Петрович е благосъстояние за нашия футбол.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР