Още по темата: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко

...
Още по темата: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони предрече големи промени у нас

Още по тематиката: Гадателката на Берлускони: Балотажът е сигурен, Здравко Димитров печели Гадателката на Берлускони: Сидеров разиграва избирателен спектакъл Гадателката на Берлускони: Милко Калайджиев и Слави готвят изненада

Хората са комплицирани, изтощени, желаят същинската смяна, но още в този момент тя няма по какъв начин да се случи, споделя гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Промяната ще стане факт в границите на 5-10 години.

Когато се наложи изкуственият разсъдък, когато се смени изборният закон, вкара се машинното и електронно гласоподаване, тогава изборите ще бъдат обезпечено почтени. Когато младите хора се върнат, те ще подсигуряват смяната в България. Това е моето обръщение към българските общности в Европа, пред които представям книгата ​си в границите на моето европейско турне.

Виждам, че времето на връщането на българите ще се случи. Ръка за ръка, всички дружно, хората, които обичат България, носят българското, ще трансформират България, ще я създадат положително място за живот.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР