Още по темата: Ето я хакнатата папка с тайните на

...
Още по темата: Ето я хакнатата папка с тайните на
Коментари Харесай

Кристиян с признание пред Господарите, че е хакнал МОН

Още по тематиката: Ето я хакнатата директория с тайните на политическия хайлайф СНИМКА 20-годишният Кристиян, който удари Национална агенция за приходите, хакнал и МОН Ексклузивно! Пловдивчанин хакна уеб страницата на Национална агенция за приходите

20-годишният компютърен експерт, задържан по отношение на невижданата хакерска атака против системите на Националната организация за приходите, и преди е атакувал държавни институции, заяви bTV.

Според тях през 2017 година, още като възпитаник, арестуваният е пробил отбраната на уеб страницата на Министерството на образованието и науката. Случаят тогава закупи медийна гласност поради " Господари на ефира ". Тогава с нас се свърза възпитаник от Пловдив на име Кристиян, който самичък ни подаде доброжелателен сигнал, че е съумял да пробие интернет страницата на Министерството на образованието и искаше да предизвести, че в системата им има пробойни.

Фрапиращото в тази ситуация беше, че уеб сайтът можеше да се хакне извънредно елементарно, а в него има огромен размер значима и конфиденциална информация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР