Още по темата: Екшън в Карлово: Военен хвана нагъл крадец

...
Още по темата: Екшън в Карлово: Военен хвана нагъл крадец
Коментари Харесай

Кой е наглият крадец, заловен от военния в Карлово

Още по тематиката: Екшън в Карлово: Военен хвана безочлив апаш

Млад ром от карловското село Христо Даново е нападнал и обрал старицата, която беше ограбена и уплашена до гибел. Смелият старши сержант Цвятко Делков е задържал нарушителя до идването на полицията и по този начин е избавил старата жена от цялостен месец мизерия и недояждане.

На 9 август тази година бабата взела пенсията си и я поставила в чантата. Решила да напазарува. В този миг минали тайфа роми, измежду тях 23-годишният Цветан Богданов. Той издърпал чантата от ръцете на бабата, която се тормозила и уплашила. Наблизо бил старши сержант Цвятко Делков, който станал очевидец на наглия грабеж. Той настигнал групата мургави и задържал младия нарушител, като в същото време се обадил на ченгетата. Военният не пуснал циганина до момента в който не пристигнала полицията. Чантата с пенсията на бабата била върната, тя със сълзи на очи благодарила на спасителите си.

Цветан Богданов е бил задържан, наказан е по бързото произвеждане. И тъй като досега не е бил престъпно проявен, е получил условно наказване. Старши сержант Цвятко Делков счита, че не е направил мъжество и това, което е направил, е нещо, което всеки е задължен да стори. " Нищо не съм направил, не съм воин, апелирам ви, това са елементарни неща, не е належащо нищо да пишете, длъжни сме да сме бдителни и съзнателни ", сподели военният.

Шефът на 61 Стрямска бригада Карлово бригаден военачалник Деян Дешков изрече суперлативи за военнослужещия и съобщи, че се надява от ден на ден почтени българи да реагират по този метод на всевъзможен тип нарушавания и закононарушения.

Източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР