Още по темата: Чудна работа - те ни пребиха, Балъков

...
Още по темата: Чудна работа - те ни пребиха, Балъков
Коментари Харесай

Странно: Бала пуска най-ниския вратар от А група срещу Ейре

Още по тематиката: Чудна работа - те ни пребиха, Балъков удовлетворен

37-годишен вратар от обичания на националният селекционер Красимир Балъков Етър ще излезе като титуляр в утрешния другарски мач против Ейре. 175-сантиметровият пазач ще дебютира за държавния ни отбор със задачата да скача за високи топки със снажните нападатели на домакините. Бала пък се презастрахова от възможни бъдещи загуби с обяснението, че готви тим за баражите. Той добави, че чака да получим късмет за класиране за Евро 2020 през Лигата на нациите идната пролет.

Нашите се изправят против Ейре в контрола на следващия ден от 21:45 часа на " Авива Стейдиъм ".

" Ще има много смени, много играчи, които не са играли с Англия, ще стартират против Ирландия. Настроението е обикновено, както постоянно. Ще желаеме да забележим всички, които сме извикали, с цел да знаем с какво разполагаме за бъдещето. Това е надзорен мач, желаеме да вземем от него най-хубавото и да го изиграем по най-хубавия метод ", сподели Балъков.

" Имаме една цел, която сме я споделили на всички футболисти. Дай боже да имаме късмет през Лигата на нациите и през март да играем бараж за класиране. Квалификациите до края на годината ще ги използваме за обиграване, в случай че вероятно ни се отвори късмет да играем бараж. Така че одобряваме контролите съществено ", разгласи националният селекционер.

" Поуки от мача с Англия? Трябва да вършим по-малко самостоятелни неточности. Като организация и скица на игра, футболистите извършиха всичко съвсем напълно. Получихме четири гола от самостоятелни неточности. Трябва да сме по-концентрирани пред гола - на " Уембли " имахме шансове, само че ги пропиляхме. Днес ще направя изключение и ще кажа, че Христо Иванов ще пази на следващия ден, в случай че е здрав, несъмнено ", разкри част от проектите си Балъков.

" Не ни остава друго, с изключение на да търсим разновидности и в другарските мачове да забележим кой е подготвен да вложи всичко от себе си за това, което желае треньорското управление ", продължи легендата.

" Нещо куца в цялата ни клубна система, споделих го на предходната конференция, едва ли доста от публицистите го схванаха. Гласим идея, която да се вкара в българския футбол, за развиването на детско-юношеския футбол, с цел да може след 5-6 години да имаме гении. Всеки работи за себе си, по собствен метод, няма общ проект. Искаме да променим това още идната година. В ирландския тим ми харесва разчупената идея, която употребява треньорът им - стартират в една скица, обръщат я в хода на мача. Това демонстрира, че той работи с умни футболисти ", добави Балъков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР