Още по темата: Чичо Венци за Божинката, Благо и умните

...
Още по темата: Чичо Венци за Божинката, Благо и умните
Коментари Харесай

Чичо Венци за Бойко, Гриша Ганчев, Урсула и...

Още по тематиката: Чичо Венци за Божинката, Благо и умните на Титаник Чичо Венци: И Ботев скачаха, но им вкараха с пета Чичо Венци се присмя грубо на Благо Джизъса

Президентът на Славия - Венци Стефанов разгласи, че е извънредно време всички притежатели да се обединят в името на българския футбол. Членът на Изпълкома на БФС взе отношение във връзка срещата на част от футболните босове с премиера Бойко Борисов.

" Крайно време беше да се организира сходна колекция. Смятам, че ще има резултат от срещата. Тази година Левски и ЦСКА ще имат по-големи упоритости за купата. Затова шампионата би трябвало да бъде феърплей. Борисов очевидно е взел нещата в свои ръце. Ясно е, че задачата е да обезпечи успокоение и естествени условия за осъществяване на футболните мачове. Така се прави във всички естествени европейски страни. Не е загадка, че част от футболните агитка се употребяват и за политически цели. Никой не печели от разправии по терените и трибуните. Затова решението на премиера е вярно. Надявам се да се чули какво им е споделил. На стадиона на Славия няма ексцесии и по тази причина съм спокоен.

Всички футболни функционери би трябвало да работим за развиването на футбола. В един тим би трябвало да има най-малко 5-6 българи, останалите може и да се чужденци ", съобщи Стефанов пред GONG.BG.

" Ние останалите помним всичко. Знаете ли по какъв начин се пробваха да понижат силата на Славия, защото в случай че бяхме победили Етър, щяхме да срещнем Левски на бараж? В мача с Етър подвигнаха пети жълт картон на Чунчуков и Шоколаров. След дуела съдията декорира в жълто и Георги Петков, защото бил изритал топката. Ако бяхме победили Етър, тримата нямаше да може да играят ", добави Стефанов.

На въпрос по какъв начин ще разяснява думите на Гриша Ганчев, че има сделка да не се купуват мачове и да не се пробиват тимове, Стефанов отговори:

" Смятайте щом се разясняват сходни неща. На Борисов очевидно към този момент му е писнало от разправии ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР