Още по темата: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение

...
Още по темата: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение
Коментари Харесай

Акрапович: Имаме сили за изненада в Страсбург

Още по тематиката: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение Бруно Акрапович и Митко Илиев след успеха

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович не се тормози от кадровите проблеми в навечерието на реванша против Страсбург от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Стивън Езе до последно ще е под въпрос за мача във Франция, само че босненският експерт е сигурен, че даже и в негово вероятно неявяване " смърфовете " ще се показват на равнище.

" Всеки треньор желае да има разполагаем всичките си играчи, те да са във форма и чудесно готови. В случая ние имаме проблем. Последната ми информация е, че Езе би трябвало да вземе френска виза на следващия ден, да се качи на самолета за Франкфурт и след това да се причисли към нас. Сами преценете за какъв стрес и напрежение приказваме. Стивън е момче с темперамент и предпочитание за игра, само че не знам до каква степен ще е квалифициран в тази обстановка. Дано дойде в точния момент, ще го чакаме ", сподели Акрапович, който добави, че Един Бахтич има здравословен проблем и сигурно няма да играе.

" Работим по това да имаме проект Б. Проблемите в отбрана са факт, само че който се появи на мястото на Езе, би трябвало да сграбчи шанса си и да потвърди, че заслужава да е част от тима. Искам всички да си оказват помощ на терена. Няма спор, че Езе е значим, направихме доста тренировки с него и свикнахме с наличието му, само че ще намерим кой да го замести ", продължи треньорът на " черно-белите ".

" В първия мач рано останахме с 10 индивида, и не беше по никакъв начин елементарно. Публиката доста ни оказа помощ, с цел да се вдигнем. Смятам, че поради събитията играхме добре и показахме, че не сме за подценяване. Ще се опитаме още веднъж да затрудним Страсбург. Те са мощен тим, само че ние желаеме да се потвърдим. За нас това ще е скъп опит. В последно време сме в доста добра форма и съм сигурен, че имаме късмет да поднесем изненада. Публиката няма да ни тормози. Напротив - даже ще ни стимулира. В първия мач нашият стадион беше цялостен и чувството беше като че ли на трибуните има 30 000. Ще покажем, че умеем д аиграем добър футбол и няма от какво да ни е боязън ", добави Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР