Още по темата: Бруно Акрапович: Можем да объркаме сметките на

...
Още по темата: Бруно Акрапович: Можем да объркаме сметките на
Коментари Харесай

Акрапович: Играчите ми не ходят по барове

Още по тематиката: Бруно Акрапович: Можем да объркаме сметките на Левски Бруно Акрапович и Митко Илиев след успеха

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази задоволството си след триумфа с 4:1 над Ботев Враца. Наставникът похвали играта на своите в генералната подготовка за реванша със Спартак Търнава. Той призна също по този начин, че тимът му не може да подцени словаците, само че ще отиде в Търнава за успеха.

„ Мога да бъда благополучен след днешния мач. Момчетата демонстрираха темперамент. Имахме сложен мач в четвъртък и не можехме да играем, както желаеме. Влязохме добре в мача, правейки промени. Вкарахме два гол и можеше да го затворим още през първата част. През второто полувреме също обаче имахме шансове. Така е във футбола – вкарват ти и става забавно. Накрая всичко приключи добре ”, разяснява Акрапович.

„ Няма по какъв начин да се контузват играчите, в случай че създадат хубава подготовка. Ако работят, както желая, никой няма да се контузи. Не бяхме в Боровец на отмора и тренирахме добре. Комплименти за тима, тъй като знаят какво аз желая. Не вървят по нощни заведения, това е мъчно в Пловдив. Сега ни следва сложен мач и ми се желае да създадем почитателите ни щастливи ”, продължи той.

„ Мисля, че няма да подценим идната среща. Ще влезем в мача по този начин, че да победим. Не може да стоим единствено в нашата половина – не сме подобен тим. При този прекрасен резултат ще продължим да нападаме Спартак Търнава. Всеки желае да продължи и ще стимулирам тима, въпреки да е задоволително стимулиран самичък по себе си ”, приключи Бруно Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР