Още по темата: Ботев на осминафинал след измъчена победа над

...
Още по темата: Ботев на осминафинал след измъчена победа над
Коментари Харесай

Ботев и Славия търсят брод през кризата

Още по тематиката: Ботев на осминафинал след измъчена победа над Миньор

Ботев приема Славия през днешния ден от 16 часа в първия от програмата за деня дуел от 11-ия кръг на efbet Лига. Пловдивчани са в рецесия на резултатите, като същото може да се каже и за Славия и всеки от двата тима ще се опита да излезе от тази обстановка с една победа.

Треньорът Желко Петрович, чийто стол съществено се клати и към този момент се спрягат имената на възможни негови заместници, ще взема решение в последния миг за присъединяване на национала Кристиан Димитров. Той има мускулна контузия, която го извади от групата за мача за Купата. Извън сметките са също капитанът Лъчезар Балтанов и Александър Тонев.

В Славия ще се опитат да стигнат до първи триумф като посетител през този сезон в шампионата. Те реализираха победа като посетител над Загорец за Купата през седмицата и това несъмнено ще им вдъхне убеденост. Треньорът Златомир Загорчич ще може да разчита на капитана Янис Карабельов, като се чака да пусне халфа като титуляр.

Очаква се и появяването на Дарко Тасевски в стартовия състав, само че надали ще се рискува с включването на Георги Йомов.

Балансът сред двата отбора на равнище хайлайф е в интерес на пловдивчани, които в изиграните 124 мача са постигнали 50 победи против 48 за столичани.

Вероятни сформира:

Ботев Пд: Аргилашки, Джонатан, Терзиев, Пиргов, Кардосо, Арнем, Перван, Неделев, Вутов, Марин, Виана.

Славия: Стергиакис, Велковски, Муньос, Гамаков, Попадийн, Бенгюзов, Карабельов, Г. Иванов, Тасевски, Стоев, Чунчуков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР