Още по темата: Ботев на осминафинал след измъчена победа над

...
Още по темата: Ботев на осминафинал след измъчена победа над
Коментари Харесай

Желко изригна с неудобен въпрос към шефовете на Ботев

Още по тематиката: Ботев на осминафинал след измъчена победа над Миньор

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович разгласи след измъчената победа за Купата с 2:1 против Миньор, че има вяра на футболистите си на 200%. Специалистът добави, че не знае за какво полиграфът, на който бяха подложени играчите, е изработен преди, а не след мача с ЦСКА-София.

“Важно е, че победихме. Първи два гола от нападател. Десет кръга наш нападател не е вкарвал. Не мога да допускам, че Миньор играе в Трета лига. Добър тим е. Имахме 15 корнера и 6-7 положения. Трябваше да решим мача по-рано. Имаме предпочитание.

Но имаме единствено четирима бранители и нямам доста варианти. Нямаме крило. Всяка седмица пробвам да направя нещо ново, тъй като трима играчи ни напуснаха, а Тонев и Вутов им споделяме “играйте, можете ” за всеки мач. Така може да се контузят за дълго време. Тежка година за нас. Приоритет е стадионът.

Футбол е. Ако изтърпим и издържим до декември, по-късно ще е по-добре за почитатели, за Ботев, за всички нас ”, сподели Петрович, който още веднъж бе върнат към полиграфа, на който бяха подложени играчите преди мача с ЦСКА-София.

“Пробвам да съм супер експерт. Треньор съм от 15 години и съм играл футбол 20 години. Не знам какво да кажа за детектора - питайте борда и футболистите.

Учуден съм за какво беше преди мача с ЦСКА, а не след него. Вярвам на футболистите на 200% ”, сподели Петрович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР