Още по темата: Ботев като Тотнъм - падна 3:0 във

...
Още по темата: Ботев като Тотнъм - падна 3:0 във
Коментари Харесай

Желко Петрович: В отбора няма класа!

Още по тематиката: Ботев като Тотнъм - падна 3:0 във Враца

Желко Петрович отдаде на неналичието на класа загубата на водения от него Ботев (Пловдив) във Враца с 0:3. Сръбският експерт показа, че дава най-хубавото от себе си. Петрович се надява тимът да бъде заздравен през декември:

" Мисля, че в случай че погледнем срещата, имахме доста травми. Не играехме добре. Можехме да поведем с 2:0, а по-късно направихме една нелепост и ни вкараха гол.

Нямаме задоволително класа. Това би трябвало да се разбере от последователите. Трябва ни селекция през декември. Не ми е прелестно да изяснявам " Защо? ". Нямам варианти.

Имахме две положения, играхме добре до аления картон. Трябват ни още един-двама футболисти. Не знам за какво би трябвало да се апелирам да ги вземем. Никой в Ботев не би трябвало да се бои дали ще попадне във Вторя лига, а да мисли за шестицата. Много сме разочаровани - освен последователите и футболистите. Ако бяхме вкарали, щеше да е напълно друго. Но не може да направиш такава нелепост. Може да допуснеш гол, само че да останеш с 11 души.

Трябва да мислим за идващия мач. Имаме тежък мач против Лудогорец. Може би ще би трябвало да употребявам някои играчи до 19 години.

Всеки ден опитваме да работим. Някъде липсва класа, другаде - едно отиграване. Всеки, който обича Ботев, би трябвало да мисли за бъдещето.

Може и аз да съм някакъв проблем, само че давам най-хубавото от себе си. Но резултатите приказват. Ако някой мисли, че аз съм проблем, ще се вслушам. През декември би трябвало да се укрепи тимът.

Не знам за какво се приказва за физически проблем. Това е остаряло факсимиле, когато тимът губи. 20 години съм играл футбол и знам, че това не е физически проблем. Футболистите са изгубили самочувствие и нямам алтернатива да порменя това. Затова очаквам декември, в случай че вземем точки до тогава ще е добре. Тогава да преценява кой заслужава да носи фланелката на Ботев (Пловдив) ", разяснява Петрович след тежкото проваляне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР