Още по темата: Бареков ексклузивно за "Марица": Тотев е за

...
Още по темата: Бареков ексклузивно за "Марица": Тотев е за
Коментари Харесай

Тотев и Спартак Николов отскочили до София за конгреса на...

Още по тематиката: Бареков извънредно за "Марица ": Тотев е за прокурор Скъпият джип, който употребява Тотев, платен на лизинг от компания на брат му Братът на Тотев нагази и в бизнеса с интернационалните транспорти Бареков: Кметската заплата не стига и за една гума на джипа Пресцентърът на общината: В декларацията на кмета написа какво има Кметът Тотев кръстосва Гърция с джип за 200 бона

Конгресът ГЕРБ в неделя, на който министър председателят Бойко Борисов сложи новите провокации пред партията и още веднъж предизвести, че " няма да има благосклонност за никого, в случай че е изхвърчал в облаците ", очевидно се е трансформирал в досадно занятие за Иван Тотев и Спартак Николов в разгара на ваканцията им. Двамата са в Гърция от средата на предходната седмица, само че се наложило да забегнат няколко часа от приятното превозване, с цел да отскочат до София и да се появят на партийната среща. Двамата пътували до България с джипа БМВ Х5 на ВиК шефа, а минути след края на конгреса отпрашили назад за Халкидики. Явно Тотев не е желал сътрудниците му от партията да го видят с новия „ Рейндж Ровър ", който употребява в Гърция, и по тази причина е предпочел Спартак Николов да го вози. Часове по-късно те били видяни на плажа от свои съграждани, а след това и на радостна вечеря.

Вчера други папараци разпространиха фотография, от която се вижда, че в компанията е и третият от приятелския кръг - кметският брат Георги Тотев. Както стана ясно, точно той е " услужил " на батко си със скъпия " Рейндж Ровър " за гръцката почивка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР