Още по темата: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината

...
Още по темата: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината
Коментари Харесай

Кметът на Южен: Използваме само един външен специалист

Още по тематиката: Адвокатката на Тотев оправя бакиите на общината и на две лечебни заведения Община Пловдив стана хранилка за адвокати Стаменов: Трудно се намират фрагменти със 700 лв. заплата Глад за инженери и архитекти в Община Пловдив

Район " Южен " към този момент трайно изпреварва по броя на популацията " Централен ", само че се обслужва от по-малка администрация. Кметът на региона Борислав Инчев твърди, че де факто се работи с 56 щатни чиновници или с 20 експерти по-малко спрямо " Централен ".

Само един експерт - инженер по отопление, вентилация и климатизация - е нает на цивилен контракт. Кметството употребява услугите му, когато би трябвало да се преглеждат планове. За тази активност му се заплащат 20 лв.. Ако има нужда да отиде на място, с цел да се произнесе по плана, се прибавят още 8 лв.. В щатното разписание на региона няма такава служба.

" Администрацията освен на региона, само че и на цялата община има потребност от сериозна метаморфоза ", смята Борислав Инчев. Според него екипът в региона, който включва и аграрни земи, би трябвало да бъде заздравен, с цел да се дават по-бързо услугите за жители и вложители, тъй като в " Южен " интензивно се строи.

Има потребност от инженер ВиК, ландшафтен проектант, инженер по пътна част и най-малко половин щат на инженер по отопление, вентилация и климатизация, показва Борислав Инчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР