Още по темата: Адско убийство край Негован - планирано от

...
Още по темата: Адско убийство край Негован - планирано от
Коментари Харесай

Ето какви планове кроили бруталните убийци от Негован

Още по тематиката: Адско ликвидиране край Негован - планувано от година (ОБЗОР) Трета жертва на убийците от Негован? Дъщерята на единия от убийците в Негован изкара невероятна версия

Преди по-малко от месец задържаният за убийството Георги Нанчев загатнал, че има предложение за работа в Англия. И мислил да го одобри. Съседи го дефинират като разговорлив човек. Често говорел с тях и споделял за проектите си. От известно време казвал, че счита да си купува апартамент на стойност 70 000 евро.

Веселин Симеонов живее във входа на Георги Нанчев. Често двамата сядали в беседката начело. „ Пие по едно и се прибира, няма кавги, нямало е експанзия към някой човек, това му беше заниманието му ”, съобщи Веселин Симеонов пред Нова телевизия.

Двамата говорили по разнообразни тематики. Понякога обсъждали и видяното по малкия екран. „ Не е ставало дума за Негован изобщо, не е споменавал и не се е тормозил ”, изяснява Веселин. А фамилията на другия упрекнат - Пламен Шляпашки, към този момент не желае да приказва за бруталното ликвидиране.

Днес събра сак с облекла, които да му отнесе в ареста. Близките и роднините на причинителите на тежкото закононарушение настояват, че по никакъв метод не са знаели за убийството. Полицията търси има ли и други жертви на Пламен Шляпашки и Георги Нанчев. „ Няма смисъл да се основава някаква суматоха в тенденция дали са налице и други убийства. Към този миг съществени данни няма ”, съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев.

За разплитането на бруталното ликвидиране на Йордан Атанасов и приятелката му Марияна са оценени над 11 000 имотни покупко-продажби, както и неполучени пенсии на възрастни хора от цяла София. „ Жената не беше получила последната си пенсия, която е на поща. Съпругът по банков път си получава пенсията ”, изясни Николай Хаджиев, зам.-директор на ГДНП. Жилище от близо 100 квадрата в столичния квартал „ Гоце Делчев ” е повода за бруталното ликвидиране.

Апартаментът е продаден през 2018 година. Парите обаче били в банка, а не в пространствата, както считали убийците. На място те разкрили към 1500 лева, както и украшения. След продажба в заложна къща, за тях получили малко над 3 000 лева

„ Планирали са това ликвидиране, изрично. Но не са хора, чиято мощна страна е планирането ”, разяснява гл. комисар Христо Терзийски. Психиатрична експертиза ще потвърждава дали двамата не страдат от някакви болести поради жестокостта на осъществените закононарушения. Близките и роднините на причинителите на тежкото закононарушение настояват, че по никакъв метод не са знаели за убийството.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР