Още по темата: Адска катастрофа в София! Загинаха момче и

...
Още по темата: Адска катастрофа в София! Загинаха момче и
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Загиналите мотористи - семейство с 3 деца

Още по тематиката: Адска злополука в София! Загинаха момче и момиче

Загиналите тази нощ моторист и брачната половинка му са родители на 3 деца, най-малкото от които е бебе на 6 месеца. Във фейсбук към този момент има съболезнования към околните им, а приятелите на фамилията провеждат събиране на пари и бдение със свещи на мястото на случая.

Малко след 3 ч. през нощта Георги бил с мотора си и возил брачната половинка си в София. На кръстовището на бул. " Цар Борис III " и ул. " Академик Иван Гешов " се блъснал в бордюр, след това в отводнителната канавка, а най-после и в парапета. Мария е починала на място, а Георги малко по-късно в болничното заведение. Инцидентът се проверява. Според първичните данни повода за нещастието е несъобразена скорост.

От фейсбук профилите на двамата проличава, че са били щастливи дружно и непрекъснато са го показвали. Наскоро са били на море. Страстта на Георги по моторите е от дълго време. ОТ мненията му проличава, че и различен път е падал с мотор. " Какъв Господ те пази, не знам ", написа в един от постовете сестра му преди няколко години.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР