Още по темата: 60 000 лв. искал кметът Ралев от

...
Още по темата: 60 000 лв. искал кметът Ралев от
Коментари Харесай

Разкритие! Ралев и Делевски – стари авери от игрите с рекета

Още по тематиката: 60 000 лева желал кметът Ралев от строителен бизнесмен Ето кой е медиаторът за подкупа на Ральо Ралев

Арестуваният кмет на регион „ Северен “ Ральо Ралев и арестуваният с него медиатор за взимането на парите Иван Делевски са били забъркани в общи игри още преди десетина години. По това време Ралев е бил чиновник в отдел „ Контрол на нехранителните артикули " в РИОКОЗ - Пловдив.

Иван Делевски пък е бил общински консултант в Общински съвет Карлово. Имената на двамата се появяват при положение с изнудване, в който са забъркани още станалият скандално прочут пловдивски ЧСИ Величко Апостолов, кметове, предприемачи, шефове на федерации и пловдивски магистрати.

В средата на февруари 2010 година „ Марица “ разгласява историята на тогавашния кмет на село Строево Ангел Дингилев, в която той споделя по какъв начин е бил изнудван от някогашните си съдружници благодарение на хора от пловдивските институции.

Въпреки подадените тъжби той е бил санкциониран от съда с 800 лв. за това, че е попречил на частния бирник да му секвестира собствеността.

„ В цялата мафиотска организация вземат участие още лицата Иван Маринов Делевски - общински консултант от Карлово, който изнудва хора и компании за пари в тандем със служителя от Регионална инспекция за опазване на околната среда Рали Ралев. Ралев написа актове от Регионална инспекция за опазване на околната среда за изчезнали документи на компании, за филтри и пречиствателни уреди, а Иван Делевски оправя актовете против 5000-10 000 лв. и дава част от парите на прокурор “, описа тогава Ангел Дингилев.

Потърсени за коментар, двамата споделиха следното:

Дингилев е кръговиден лъжец!

Иван ДЕЛЕВСКИ, общински консултант в Карлово

Много е мъчно да коментираш сходна нелепост. Направо е смешно! За мен Дингилев е кръговиден лъжец. Преди две години закупих от него съоръжение за автомивка. Преведох му парите по банков път. Имам фактура за това, само че машината по този начин и не получих. Първо се оправдаваше, че има проблем със съдружниците и помоли за пролонгация. След това спря да си подвига телефона. И по този начин до ден сегашен - нито получих машината, нито парите си назад. В момента не се сещам за точната цифра. Бяха няколко хиляди. Нелепи са обвиняванията против мен. Не познавам никой от назованите в жалбата прокурори, не знам даже по какъв начин наподобяват. Не желая да се занимавам с Дингилев. Дори прежалих парите, които дадох за машината, а не я получих.

Не съм проверявал кмета на Строево

Рали РАЛЕВ

Никога и по никакъв мотив не съм правил инспекции на кмета на Строево господин Дингилев. Вече година и половина не работя в Регионална инспекция за опазване на околната среда, безапелационен бе Ралев. Той е инженер-химик и сега е чиновник на отдел „ Контрол на нехранителните артикули " в РИОКОЗ - Пловдив.

Биографичната информация за арестувания областен кмет Ральо Ралев сочи, че той е работил 6 години и половина като старши специалист в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив, след което в продължение на 3 години - като основен контрольор в РЗИ /бившата РИОКОЗ/.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР