Още по темата: 28-годишен мъж изчезна без следа в гората

...
Още по темата: 28-годишен мъж изчезна без следа в гората
Коментари Харесай

Мистерията се заплита! Изчезналият Иван казал на баща си,...

Още по тематиката: 28-годишен мъж изчезна без диря в гората СНИМКА

Все още няма резултат от издирването на 28-годишния Иван Йорданов, чиито следи се губят предходната неделя в гората край варненското село Любен Каравелово. Той е бил там със свои другари на техно празненство, на което са участвали към 150 души.

При последното позвъняване до татко си Иван е споделил, че се усеща заплашен, само че не е обяснил за какво. Изпратил е единствено GPS координатите си. Днес служители на реда още веднъж обходиха региона към бившето военно отделение край село Любен Каравелово, откъдето Иван се обадил. Там има полуразрушени бункери, в които човек може да падне или да се укрие.

" Днес сътрудници от Военна полиция оказаха подпомагане да установим такива по прикрити уреди, които не се виждат всекидневно и вероятно дали може да се проникне в тях ", сподели за Българска национална телевизия основен контрольор Пламен Годеманов - шеф на Сектор " Издирване " в ОД на МВР-Варна:

Сигнал за шумното празненство в региона на поделението е подаден на тел 112 още в събота. Кметът на селото персонално отива на инспекция.

" Навлязох в поделението. Насреща виждам две палатки, 7-8 автомобила, каравани с задгранични регистрации. Не бяха като естествени, облечени по подобен метод бради, изоставени, някакви неща по лицето, ушите ", сподели Иван Димитров - кмет на с. Любен Каравелово.

От полицията обявиха, че са научили за събирането от медиите.

" Мероприятието е нерегламентирано. Това са хора, които се провеждат, слушат музика на доста мощни честоти и търсят места, които не са публично притежание ", сподели Годеманов.

От полицията не изключват използването на алкохол и опиати на сходни събирания.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР