Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет. Това каза

...
Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет. Това каза
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет

Още по-голям оптимист съм за съставянето на кабинет. Това сподели по време на визитата си в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов поздрави жителите на Пловдив за придобивката на пречиствателната станция.

„ От целия боклук 20 хиляди тона, се трансформира в метан станцията в сила, която задвижва пречиствателната станция за 450 хиляди души. Това е голям план за 120 млн. Зико, няма да имате доста какво да откривате в идващите години, тъй като в този момент не се работи. Зад нас е всичко, което сме свършили. Това са обстоятелствата. Като кажат, че нищо не е направено. То единствено пречиствателните станции да вземеш. В Марица към този момент ще се излива безусловно чиста вода. Затова сме пристигнали, с цел да забележим какво сме свършили. Това е в изгода за здравето на хората. Всички партии, още на изборите, са заявили какво могат и какво не могат да вършат. В такава обстановка като политическата рецесия единственото, което е, е разсъдък - да има държавно управление, да има парламент “, сподели още Борисов.

„ Без нерви и без его, дадох през вчерашния ден формула. Ако след всички срещи на партиите, което е голям прогрес, се изготви документ, обезпечен от партиите, от министри, които не са политически лица, както е служебното държавно управление, с къс мандат, да мине зимата, и оттам-нататъка е ясно, че се отива на избори. Трябва ли в този момент или след месеци. Ако е в този момент, нищо повече няма да се направи, в случай че е след това, ще има повече разлика. Асен Василев направи доста бюджети и сутринта зам.-шефката на „ Подкрепа “ сподели, че, когато те са сложили въпроса за МРЗ и приходите, господин Василев тогава им отказал “, съобщи Борисов.

„ Ние освен подкрепихме бюджета на кабинета Петков, само че и съществени моменти бяха препоръчани от нас. Кое се промени за 1 месец, че бюджетът, който персонално Василев внесе, та да се приказва, че идва злополука. Финансов министър, на който бюджетът не устоя и месец, би трябвало ли да е във властта, попита реторично Борисов. Сега предизборно желаят да си купят гласове. Това преди време беше заклеймявано като предизборно извършване на покупки. Искаме документ, подписан от водачите, че единствено по което се отвори, ще се приема “, разяснява  Борисов.

„ Хората стачкуват през днешния ден, тъй като техните приходи не бяха предпазени от партията на Василев и Петков. С Добрев правихме една сметка - нямаше по-добра обществена политика от санирането, тъй като стотици дребни компании санираха блоковете, хиляди работни места. По-ниска сила и по-дълъг живот на панелните блокове. Добрев пресметна, че ние единствено от това, което сме създали в санирането 1 млн. мегават часа на година сме икономисали и изнасяме. Този звук страната го е продала и е спечелила в резултат на икономията от саниране. Кръгът се е затворил, а изгодата за жителите е голяма “, добави Борисов.

„ Очаква ни зимата на Асен Василев. Можем да подкрепим всичко в името на хората, само че не мога да обясня за какво поддържам виновниците за рецесията да вършат отново бели, съобщи водачът на ГЕРБ и още веднъж повтори, че, в случай че с разпише какво ще се прави, ще поддържат, само че, в случай че отново стартират да вършат пакости, няма да ги поддържат. Те не случиха на сътрудници, като не са с ГЕРБ, с Българска социалистическа партия, с кого са? Тогава ще създадат държавно управление с Движение за права и свободи и " Възраждане ". В такава обстановка - ексцентрично решение с документ, подписан от партиите и да се направи кабинет с къс интервал, който ще извършва единствено това, което е подписано “, добави още Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/857421255289517
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР