Още първия уикенд лентата на Станислав Тодоров-Роги бе изгледана от

...
Още първия уикенд лентата на Станислав Тодоров-Роги бе изгледана от
Коментари Харесай

Редки сортове Дорнфелдер и Регент на New Bloom Winery за премиерите на филма Дъвка за балончета

Още първия уикенд лентата на Станислав Тодоров-Роги бе изгледана от 11 200 фенове. Междувременно Част от екипа на кино лентата ще се срещне и с бургаската аудитория на 18 декември от 20:30 часа. На събитието в Cinema City в морския град ще участват актьорите Теодора Духовникова и Иван Юруков, режисьорът Станислав Тодоров – Роги и сценаристите Георги Иванов и Тео Чепилов.

Премиерата на кино лентата, която към този момент се състоя в София и Пловдив, съответства с още една премиера, само че този път на виновност. В рамките на прожекциите, модерната маза в Съединение New Bloom Winery показа своите най-нови червени виновност в едноименната серия New Bloom. Те са от редките за България сортове Дорнфелдер и Регент. New Bloom Winery са единствените, които ги отглеждат в България. Техните виновност се вършат от лични лозови масиви в Тракия. Серията им New Bloom се добавя и от едно бяло и едно розе. Бялото е от сортовете Совинъон блан и Шардоне, а Розето от Каберне Совинъон, каберне фран и Сира. Вдъхновена е от чудесата на природата. Звездите на кино лентата останаха впечатлени от модерния жанр на родните виновност. " За нас е чест да поддържаме българското кино. Във кино лентата открихме част и от нашата философия на работа - всичко в живота би трябвало да се прави с обич. Какво по-хубаво от това да се любуваме на първокласен български филм с чаша качествено българско вино? ", разясниха от екипа на избата. Други техни известни винени марки са Face-2-Face и Pixels.

New Bloom Winery съумя да се наложи на пазара като предлага " съвременни виновност за съвременни хора ". Каквато е и аудиторията на касовата продукция „ Дъвка за балончета “. За това не е инцидентно партньорството сред избата и българския филм. То е продължение на международната традиция касовите кино компании да си партнират с винарски мазета и на министър председателите на касовите филми да се презентират качествени виновност. Пример за това е световноизвестният режисьор Франсис Форд Копола, който има лична винарска маза, промотирайки виновността си на всички свои министър председатели. „ Виното и правенето на филми са две велики изкуства “, споделя Копола.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР