Още първите кадри, които видяхме от Atomic Heart преди четири

...
Още първите кадри, които видяхме от Atomic Heart преди четири
Коментари Харесай

Atomic Heart с премиера през февруари

Още първите фрагменти, които видяхме от Atomic Heart преди четири години стана ясно, че това ще е нещо особено. Определена незабавно, като „ съветският Bioshock “, Atomic Heart впечатлява с визията, която ни беше показана от Mundfish и всички, които видяха геймплей от нея зачакаха разумния анонс на премиерната дата. Но подобен не идваше, а Mundfish изчезнаха от общественото пространство. Това на собствен ред породи естествените в сходни случаи – че играта е анулирана, че изобщо няма такава игра и какво ли не. Е, да де, само че очевидно има и тя ще излезе в края на февруари идната година: на 21.02.20223.

Междувременно Mundfish излязоха от конспиративност и в последните две години видяхме нови видеоклипове от Atomic Heart, бяха оповестени и систематичните условия на играта. Благодарение на IGN през днешния ден имаме и ново видео към играта. Десетте минути геймплей ни показват един дразнещо мощен необут – голяма железна топка, която не престава да убива играещият.

Atomic Heart ще ви покаже една различна версия на Съветския сюз от 60-те години на предишния век. Осъществен е софтуерен пробив, разрешил основаването на комплицирани машини и хуманоидни роботи, само че наподобява това идва на своята цена. Вие сте сътрудник, изпратен да изследва мистериозното изгубване на учените в конфиденциален обект, където нещо доста необичайно се е случило.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР