Още първата вечер в Черешката на тортата бе съпроводена със

...
Още първата вечер в Черешката на тортата бе съпроводена със
Коментари Харесай

Скандал от първата вечер в "Черешката на тортата": Ето защо зрителите попиляха Бони!

Още първата вечер в " Черешката на тортата " бе съпроводена със скандал. Или по-точно със скандално неуместното и явно целеустремено отношение на чалга дивата Бони, която стартира да " реже " точки. С една цел, несъмнено - да остане тя на финала.

Преди малко гледахме някогашния министър на опазването на здравето - доктор Мирослав Ненков, който феновете обожават, поради шегите, които пуска. Ненков се беше приготвил отлично, типично с български вкусотии, а ситуацията на масата беше ведра и напълно неглиже - в неговия си национален жанр.

Всички очевидно се забавляваха, до момента в който не пристигна моментът за оценките и Бони се " изходи " на метеното. Тя даде не 10, а 9 точки на Ненков, познайте за какво?! Защото не бил употребявал в ястието си самардала. А, съгласно Бони, самардалата била най-българската фалшификация и за къде без нея...

Другата участничка Виктория Стефан я последва мигновено като пък се фръцна, че имало доста лук в храната - благата... И по този начин Мирослав Ненков се оказа с орязана оценка. На което феновете реагираха остро, изключително към Бони, която е фамозна с манията си да бъде постоянно първа, най-известна, най-харесвана.

" Хайде, отиде! Сега цяла седмица ще й гледаме номерата на тази лисичка и най-после ще получи наградата, тъй като ще прецака всички. Не е почтено, хей, началник Манчев, спиш ли?! ", беснеят фенове в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР