Още от зората на телевизията певиците се ползват и за

...
Още от зората на телевизията певиците се ползват и за
Коментари Харесай

Певици станаха актриси: Мария Илиева се прави неуспешно на Данчето Христова, Камелия пее върху каруца, Бони е родилка…

Още от зората на малкия екран певиците се употребяват и за актриси в сериали, само че в последно време това отново е съвременно, писа  Телеграф.

Най-обсъжданият образец през последните месеци е Мария Илиева, която  която се появи във фентъзи сериала „ Порталът “. Там тя влиза в обувките на Йорданка Христова. Всъщност екранният облик на Йорданка Христова, който Мария Илиева прави не е напълно неуспех. Просто това не бе Йорданка Христова. Самата легенда също го сподели, само че избра да резервира добър колегиален звук и откри несъвпадение в метода, по който нейната колежка държи ветрилото и други сходни елементи. Но както е известно още от антични времена дяволът се крие в детайлите, майсторлъкът също. Просто неприятен съвет са дали на Мария Илиева, че може да изиграе Йорданка Христова. Не и в това столетие.

В сериала „ Седем часа разлика “ се подвизават няколко певици с поп-фолк устременост. Най-голяма роля направи Болни. Тя стана здравна сестра и изигра облика не по-зле от която и да е актриса с НАТФИЗ обучение. Бони просто има гений за това . После тя направи много присъщ облик и в „ Откраднат живот “. Там се появи друга звезда на попфолка – Илиян, само че това е друга тематика.

В „ Столичани допълнително “ Десислава се прави на естрадна звезда, която трябваше да популяризира хотела на семейство Лютови. Един плъх обаче й пресече пътя и тя загуби гласа си, с  което провали рекламата на Лютиви. Просто на Десислава и отива да играе примадона. В столичани допълнително се подвизават много певици. Сред тях е и Преслава, която пее на предизборна акция на Любо Нейков, в тази ситуация Рангел Чеканов. Самата Лили Иванова също има къс опит добит при започване на кариерата й. През далечната 1965 година тя пее във кино лентата „ Неспокоен дом “ и извършва италианска ария Cuore от репертоара на Рита Павоне.

Йорданка Христова също има опит като актриса през 66-та година във кино лентата „ Шведски крале “ на Людмил Кирков, в който приветлив облик направи и Грета Ганчева.

Стефка Берова, която има солидно актьорско обучение стана известна първо с музикалните си изяви. В киното има опит още като тийнейджърка в „ Хитър Петър “. Има функции в „ На всеки километър “, „ Вилна зона “ и „ Време разделно “.

Миленита се показа доста добре в крими поредицата „ Под прикритие “, където играеше жена на мафиот. Попфолк дивата Камелия пя качена на конска каруца в сериала „ Скъпи наследници “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР