Още от времето на Достоевски и неговите “Записки от Мъртвия

...
Още от времето на Достоевски и неговите “Записки от Мъртвия
Коментари Харесай

Пригожин обосрался. А императорът е гол - от кръста надолу

Още от времето на Достоевски и неговите “Записки от Мъртвия дом ” до Солженицин, Шаламов и даже “Одески разкази ” на Исак Бабел се знае, че блатарите, углавният криминалитет на Русия, “урките ”, " вор в законе " и прочие дегенеративна сган, непрестанно се е възпроизвеждала в Руската империя от епохи.

Те имат своята присъща прочувствена субкултура. Една от нейните най-поразителни черти, евентуално обвързвана и с генетичната алкохолната нервно-биологична увреда, е хистерично-театралната проява на свръхсилен и краен неоснователен афект. Той се показва с скъсване на ризи, плачове, мъчителни спазмодични ридания, за предпочитане пред аудитория, необясними чудовищни страсти и хлипове, бесновато въртене на очи, викове и стонове, завършващи с епилептоидни гърчове и осеняване свише. Вижда се в съветските филми, разказано е в литературата за лагерите и тюрмите им, част е от техният спектакъл и драма. 

Пригожин е криминал, блатар, който изпадна в сходен хистероиден афект, откакто от Кремъл не му признаха нужното почитание на престъпен “авторитет ” и се пробваха да го подчинят на по-нисши урки като Шойгу. Както всеки сходен темперамент той изпадна в бесуване и епилептоиден кьорав яд против “Хазяина ” комуто до тогава беше правилен, когато му отхвърлиха пари и власт.

Афектът на епилептоида, въпреки и унищожителен и рисков се изчерпва бързо, той няма продължителност. Чекистите познават тази линия на блатарите, а Вова Путин, който е отраснал с такива в Ленинград, знаеше че Пригожин, както и самият той, са по душа страхливци.

Пригожин мигна първи. Знаеше, че не може да ръководи нищо в тази чудовищна страна, даже да му дадат властта и водородните бомби. Накратко, —обосрался —и разбра, че неговият хистеричен афект е минал и е по-добре да бяга при диамантите си в Мали, до момента в който Лукашенко към момента му държи отворен пътя (путя?). Понеже е криминал с инстинкт за самозапазване, остави грубият палач Уткин да се оправя самичък с войната и евентуално ще се опита да забегне отрано. Дали Хазяина ще го остави да живее, дали гаранциите на колхозният необут Лукашенко значат нещо, той ще разбере в най-близко бъдеще.

Ако обаче още веднъж получи хистероидно-епилептоиден патогенен афект и усети, че още веднъж желае власт и великолепие в миг на нововъзникнало безвремие или както споделят в Русия “смуть ”, може да се появи още веднъж отнякъде, възседнал танк.

Засега обаче се вижда ясно единствено едно: Императорът е гол.

Не единствено това. Макар и облечен със сако и вратовръзка, той е гол от кръста надолу и с изключително дребен пенис, именуван също пишка. Американците биха добавили “no balls ”, което по нашему значи, че той няма тестикули или ташаци, метафорично казано. 

Сцената следена в профил, би била смешна, в случай че не беше толкоз рискова за целия свят. Но в никакъв случай не е било елементарно да се живее в един и същи свят с карикатурните безумци, които ръководят и са управлявали Русия. А по какъв начин се живее с българските русофили, тук в България, е тематика на цяла обособена битова пиеса за дебили.

Препубликуваме текста от фейсбук профила на създателя с неговото позволение. Заглавието и подзаглавието са на редакцията:


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР