"Още от септември месец нещата бях под контрол и сега

...
"Още от септември месец нещата бях под контрол и сега
Коментари Харесай

Каракачанов: Модернизацията на армията не се прави заради Русия, а за България

"Още от септември месец нещата бях под надзор и в този момент се осъществя интервенцията. Шпионаж е имало, ще продължава да има и ще има в бъдеще. Доста неща са били обект на интерес и информация, само че най-много качествата на модернизиращата се българска войска ", това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS министърът на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той бе безапелационен, че в България не се превъоръжаваме поради Русия, а поради родината, тъй като би трябвало качествено да са пази суверенитета на страната.

"Всяка страна, която набира информация за друга, би трябвало да бъде възпирана и може да се смята за зложелател ", съобщи още Каракачанов.

Относно проблемите с районен съд Македония водачът на Вътрешна македонска революционна организация счита, че мъчно се договаря с хора, които преследват всеки, който се смята за българин и го декларира обществено в съседката ни, като даде за образец изпълнителят, участващ в "Евровизия ", който е получил стотици смъртни закани.

Красимир Каракачанов счита, че хората ще гласоподават за Вътрешна македонска революционна организация тъй като са партия, която си извършва обещанията, както е стантало с увеличението на минималната пенсия, също и с позитивните промени, свързани с образованието и обществената политика. Той напомни, че са подхванати ограничения да се ограничи раждаемост, чиято цел са единствено обществените помощи.

Военният министър осведоми още, че са вдигнали заплатите на военните, модернизацията на армията върви и военното министерство е с максимален рейтинг от институциите.

"ВМРО ще влезе в Народното събрание и когато влезе, ще се търси опция да се образува държавно управление, което да има дясноцентристки възгледи.

Красимир Каракачанов заключи, че за партията съществена грижа са фамилията, демографията, интеграцията на ромите и връзките с районен съд Македония, където взаимни отстъпки с българската еднаквост няма да има.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР