Още от същото“ - така повечето партии коментираха новия стар

...
Още от същото“ - така повечето партии коментираха новия стар
Коментари Харесай

Кабинетът „Донев 2“: Какво посъветваха новата стара служебна власт партиите?


„ Още от същото “ - по този начин множеството партии разясниха новия остарял, назначен от президента Румен Радев. Политическите сили посъветваха служебните министри за някои задания, които би трябвало да изпълнят.

Според Политическа партия най-важната задача на служебния кабинет е да провежда почтени избори. Също по този начин те молят министрите да не се месят в партийни каузи.

„ Да направи по този начин, че изборите да са почтени. Второто нещо - страната да действа без разтърсвания и третото – да дават безпристрастен терен, да няма министри, които да вимат страна в политическата полемика “, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

От Демократична България пък споделиха, че деликатно ще наблюдават дали няма да има смяна във външнополитическия курс на страната във връзка с войната в Украйна.

„ Още от същото. какво друго да чакаме. Да се надяваме да не създадат някакви пакости в интервала на изборите. Ние ще следим тяхното държание и ще се опитаме да ги поправяме, там където си разрешават волности “, сподели Атанас Атанасов от Демократична България.

За „ Възраждане “ служебното държавно управление не би трябвало да прави крачки към приемането на България в еврозоната.

„ По-скоро въпросите би трябвало да бъдат насочвани към държавното управление и в този ред на мисли за какво от самото начало се опитваше да форсира процеса на влизане на България в еврозоната при изискване, че нито има мандат за това, нито има някакви справедливи стопански или финансови аргументи да го прави “, сподели водачът на партията Костадин Костадинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР