Още от самото начало тя заяви, че е отличен стратег

...
Още от самото начало тя заяви, че е отличен стратег
Коментари Харесай

Каква е ролята на Джаферович в Игри на волята

Още през цялото време тя съобщи, че е отличен пълководец и мисли да завоюва тази игра тъкмо със тактика

Точно преди седмица стартира четвъртия епизод на „ Игри на волята “, а към този момент сме очевидци на какво ли не - разногласия, обиди, обединения, любовни трепети, пише g.

В центъра на напрежението в племето на Безстрашните е Жени Джаферович. Според публиката тя е главен основател на разногласията и водач на женска коалиция и несъмнено движи мненията в къщата. Още през цялото време тя съобщи, че е отличен пълководец и мисли да завоюва тази игра тъкмо със тактика.

На елиминационната борба предходната седмица участниците бяха принудени да носят неведнъж 90-килограмов сандък, до момента в който развият въже. Наложи се даже 50-килограмови дами да мъкнат тежкия товар, който бе проблем даже и за най-силните мъже в племената.  Зрителите декларират, че тъкмо в този миг са видели същинското лице на Джаферович и мнението им за нея се е трансформирало. Още преди самата игра като характерен капитан тя пое връзката и разпределянето на постовете, само че може би направи една доста сериозна неточност.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР