Още от самото начало при появата на т.нар. промяна“ стана

...
Още от самото начало при появата на т.нар. промяна“ стана
Коментари Харесай

Митов: „Промяната“ измъчват институции и граждани с експерименти, породени от фантазии и халюцинации

„ Още през цялото време при появяването на така наречен „ смяна “ стана ясно, че относително дълго време ще си имаме работа с хора, които не са привикнали да се опират на насъбрания опит. Вместо това изтезават институциите и жителите с опити, произлизащи най-вече от неприложими мечти и халюцинации “.

Това разяснява в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

Изхабихме скъпо време и обществена сила да разбираем на изхвърчалите в облаците, че не е редно:

1. Да трансформират законодателството поради прочувственото им отношение към една или друга персона.

2. Да „ чегъртат “ с недодяланите си мистрии по институциите, нанасяйки вреди на цялото общество през нескопосани назначения.

3. Да арестуват по болшевишки политическите си съперници, както и да ползват нелегално репресивните принадлежности на страната против хората по места.

4. Да лишават локалната власт от запаси, просто тъй като кметовете са определени с престижа и листите на ГЕРБ. По този метод санкционират жителите в цялата страна.

5. Да вършат политика на правилото на персоналното харесване или нехаресване. Липсата на ясна съдружна формула сега, явно води до неефективно ръководство в доста браншове.

6. Да вървят наляво-надясно и да спекулират с несъществуващи диалози и задължения на посолства и посланици. Както и да си играят на „ еластичност “ в геополитическа обстановка, изискваща неотстъпчивост и непоколебими позиции “, продължава някогашният външен министър.

„ От през вчерашния ден прибавяме и още едно обяснение към този лист, след всъщност нелегитимната интервенция на министъра на финансите в предизборната акция за локална власт. МФ си разреши да пусне известие, което целеше да запълни някаква част от дефицитите, демонстрирани от Васил Терзиев в дебата му против Антон Хекимян. След този спор в огромна част от софиянци съм уверен се е загнездило чувството, че господин Терзиев не става за кмет. А точка седем в продължение на горния лист би трябвало да звучи по този начин: 7. На изпълнителната власт никак, но никак не би трябвало да ѝ минава през главата да се меси в изборната акция на каквото и да било равнище. Такива са духът и логиката на Конституцията и изборното законодателство. Това особено за господин Асен Василев “, споделя Митов.

Според него самото известие на МФ е било не добре премислено.

„ Единствените целеви средства за създаване на нови детски градини в София, отпуснати от страната в последните 3 години, са предоставени с две постановления от държавното управление на господин Борисов през 2020 година Отрязани 143 млн. лева за строителството на метрото от Плана за възобновяване и резистентност и напълно изваден от проекта сектор през регион „ Слатина “. Внушенията за недобра събираемост оставяме на предизборния дух на цялото известие. Събираемостта на Столична община в 5-годишната отминалост е 90%. Призоваваме държавното управление и в частност, Министерство на финансите, да спазят законовите си отговорностите по организация на изборния развой, а не да се трансформират в участник в предизборната акция. Междувременно е хубаво МФ да се погрижи за темповете на личната си събираемост “, приключва Митов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР