Още от самото начало на излъчването на Игри на волята

...
Още от самото начало на излъчването на Игри на волята
Коментари Харесай

Брат за брата - историята на приятелството на Симеон и Рабухчиев от "Игри на волята"

Още през цялото време на излъчването на " Игри на волята " ни направи усещане - Рабухчиев и Симеон са доста, доста положителни другари. А това беше необичайно - въпреки всичко по това време Горилата беше в племето на Приключенците, а борецът - на самотния плаж. 

Първоначално бяхме склонни да си мислим, че двамата даже се познават авансово, преди фотосите на Игрите, само че след това нещата си " пристигнаха на мястото ". Симеон от известно време е в племето на Приключенците, където в действителност се е родило това другарство, което виждаме и на екран. 

Виж още: " Да ти изям устичката ": Изтекоха скандални чатове на Меди, забъркаха го в любовен триъгълник 

Че двамата са другари, видяхме още в първите дни на септември, само че по всичко проличава, че техните взаимоотношения няма да са краткотрайни, а другарството ще устои на времето. 

Именно такава поръчка дава Симеон с карусела нагоре, като на фотосите виждаме него, Борис и Рабухчиев в една от последните борби за този сезон на " Игри на волята ". " Винаги ще бъда брат за братята ", дава обещание Симеон. Рабухчиев поставя три емоджита сърца под обявата, а почитателите на тримата са във екстаз от мощните думи.

Виж още: " Правила ли си секс на обществено място? ": Дебора скандализира почитателите с откровения

В интерес на истината обаче Симеон и Рабухчиев постоянно са обект на рецензии в формалните профили на Игрите. Всичко това даже ескалира измежду тези много особени звуци, които двамата издават след победа.

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/
https://www.instagram.com/simeon_stankovich/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР