Още от пръв поглед Mastercard UNIVERSE разчупва представата за кредитна

...
Още от пръв поглед Mastercard UNIVERSE разчупва представата за кредитна
Коментари Харесай

Mastercard UNIVERSE от Пощенска банка - кредитна карта от ново поколение

Още от пръв взор Mastercard UNIVERSE разчупва визията за кредитна карта - металният й искра отразява хубостта на минималистичния дизайн в черно и сребро, а знакът за безконечност добавя чувството за ексклузивност. Съвместен артикул на Пощенска банка и Mastercard, тя излиза на пазара в навечерието на 30-годишнината на банката, с цел да предложи напълно потребителско преживяване на най-специалните ѝ клиенти. Създадена е за модерния човек, който живее динамично, цени времето си, преследва фантазиите си и непрекъснато открива нови благоприятни условия пред себе си. Mastecard UNIVERSE е този моден аксесоар, който откликва на динамичните потребности на притежателя си по неповторим метод, трансформира визиите за допустимо и невероятно, придава нов смисъл на някои клишета за живота.

Клиентът е цар

Ако разполагаш с Mastercard UNIVERSE, горното не е корпоративно факсимиле, а действително чувство. Имаш в един от новооткритите от ново потомство на Пощенска банка. Това значи, че имаш приближен човек, който ще ти предложи най-хубавото банково решение за теб във всяка обстановка. Винаги можеш да избереш сред видео среща с него или консултация в уютната конфидециална конюнктура на Premium центъра. За всевъзможни въпроси и потребност от подпомагане разчиташ на непрекъснато обслужване 24/7 - от Premium линията на банката постоянно те дели едно телефонно позвъняване, без значение от това какъв брой е часът.

Времето е пари

А през днешния ден - евентуално повече от пари. Най-яркият образец измежду множеството екстри на Mastercard UNIVERSE, които ти икономисват обилни количества от този скъп запас, е Concierge. Това е личен помощник, който се грижи за желанията ти, без значение в коя точка на света се намираш. е налична единствено с едно телефонно позвъняване и е най-комфортният метод да направиш резервация в хотел, ресторант, да резервираш самолетни билети, както и билети за специфични събития. Можеш да разчиташ на Concierge във всички сфери на живота си: в забързаното работното всекидневие и в свободното време, на път и вкъщи.

Животът е пътешестване

Модерният човек е пътуващ човек, а през днешния ден спокойствието и сигурността на път са по-важни от всеки път. Mastercard UNIVERSE обезпечава скъпото чувство за комфорт при пътешестване по доста способи. Чрез имаш достъп до над 1000 специфични салона в летища по целия свят, както и 10 безвъзмездни визити в тях на година. Ползваш непрекъснат безвъзмезден достъп за двама в салоните " Плиска " и " Преслав " на летище София, както и в салоните JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. За да не губиш връзка със своя свят, на летището, в хотела, както и в над 1 млн. точки разполагаш с безвъзмезден високоскоростен интернет Boingo Wi-Fi. Отпада и задължението ти непрестанно да подновяваш застраховката при пътешестване, тъй като получаваш безвъзмездна застраховка " Помощ при пътешестване " с високо покритие до 200 000 евро при пътешестване отвън страната.

Щастието е въпрос на избор

От дребните избори, които правиш всеки ден, зависи качеството на живота ти. Обяд с другар, спа уикенд със фамилията, подарък без мотив - дребните неща могат да трансфорат един елементарен ден в паметен за теб и значимите хора в живота ти. Mastercard UNIVERSE предлага атрактивни благоприятни условия и в това отношение. С новаторската карта ползваш отстъпка в реномирани хотели и заведения като Hilton, Grand hotel Millenium, Lucky Bansko, ARTE Spa&Park във Велинград и други, както и в магазини за бижута Altinbas.

Със своя величествен пакет от улеснения и привилегии Mastercard UNIVERSE в действителност носи чувството за галактика от нови благоприятни условия. Повече информация можеш да откриеш в необятната клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР