Още от първия си сезон Маскираният певец се превърна в

...
Още от първия си сезон Маскираният певец се превърна в
Коментари Харесай

Историята на "Маскираният певец": От хитово шоу в Южна Корея до световен любимец на милиарди!

Още от първия си сезон " Маскираният артист " се трансформира в едно от най-позитивните, вълнуващи, усмихващи и занимателни излъчвания в родния ефир. Това в действителност е запазена марка на шоуто във всяка страна, където се организира. Но каква е историята на предаването?

Виж още: Крушата не пада по-далеч: наследникът на Арнолд е негово копие

Историята ни води до не прекомерно далечната 2015 година, когато в ефира на южнокорейската MBC започва шоу, наречено " Кралят на маскирания артист ". Регламентът на корейското предаване не се разграничава прекалено много от този, който гледаме и у нас. Маските се изправят една против друга в конфликти и изгубилият реализатор смъква своята маска. 

Виж още: Холивудско земеделие: Звездите, които садят пипер, домати, тикви...

Каква е концепцията на маските? Криенето на еднаквост, несъмнено! Само по този метод изпълнителите могат да скрият своя пол, възраст, сфера на занятие. По този метод феновете могат да гласоподават безусловно обективно, без да са почитатели на някой прочут артист или артист преди шоуто. 

Виж още: Гласувайте за... Кайли Дженър? Инфлуенсърката надъхва по бански от две фотоси

Интересът към " Кралят на маскирания артист " в Корея е толкоз огромен, че след шоуто на пазара се появява специфичен албум със студийни записи на песните, изпълнени от Маските. 

Виж още: Хари и Меган с риалити предаване? Ето какво знаем до този миг

Шоуто през днешния ден се излъчва в в действителност много страни - Австралия, Австрия, Азербайджан, Белгия, Китай, Чехия, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Изграел, Мексико, Тайланд, Съединени американски щати и още доста, доста други. Във всяко шоу има панелисти, а измежду най-известните имена там са били Дани Миноук, Inna и Никол Шерцингер. 

Виж още: Защо Мелания е постоянно с отворена уста на фотоси? Отговорът се оказва елементарен

А измежду най-популярните участници, крили се под маски, са имена като Бъста Раймс, Раян Рейнолдс, Сара Палин, Шака Кан, Лил Уейн, Сийл, Кели Озбърн.

Изображение: Маскираният певец/MBC

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР